Tuesday, April 23, 2013

For a long time...

Assalamualaikum semua..

Muahaha sedar tak sedar setahun lebih da tak update blog ne. Kecian pulok dengan blog ni. Muahaha.

Papun, update kali ni, saje je nak share ekinn punya page kat fb, buat masa sekarang ekinn ada juak, shawl. bawal ngan perfume, berminat meh ler usha usha Zaliasyee Hijab :)

Okay tadaa semua.

Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

Sunday, March 18, 2012

For a long time....

Assalamualaikum wbt.

Yes, just for a long time ekinn tak ada update blog dan blog ni di privacy kan. ekinn bukan blogger tegar sudah. so, banyak yang berlaku sepanjang beberapa bulan ekinn menghilang. btw, ekinn dah tak tau nak tulis apa. welcome back to blog, EKINN TAHIR.



Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef