Wednesday, November 3, 2010

HIM. LOVE STORY YAH !

WAH-WAH. MY LOVE STORY ..

The day aku mula-mula kenal nya, mmg menyakit kan hati .
Suka anok rompoan, ikhhh. pa jak lah. cam laki bagus gilak tek nak????pa gik aku, ney ku maok kalah ngan laki. ASA GAOK lh. hahahaha.

orang padah cinta dari "facebook" sik ke siney pun.
aku pun rasa pia eh. xda rasa alu maok bgrek n org dlm facebook.
dapat di cayak kh? dahla jaoh nak? byk penipu knek tok.
TAPI
aku pun kenal nya dari facebook. hahaha.
aku pun siktauk bila aku approve nya jd fren aku.
suma org aku app.sik kira tua muda miskin kaya !
sik ku perasan n nya eh. sik ku gago n nya.

tapi masa aku balit umah kwan aku,
aku online then sikda org layan. OO TEDAH. hahahha
kasya nya da chat n aku,
alu aku mintak nya pun ym.
alu berYM lah mekduak.
hahhahha.ku mok ngga muka nya, then aku kol vid trus lah.
hahhahahha. lawak-lawak. belabah nyaaa. p nya accp wak kol aku ya.
dari sia ku ngga muka nyaa.
dalam hati ku madah " HANDSOME juak". HAHAHA.*kenja juak
yala ta org dari mata turun ke hati.
tapi bagi aku, kmk duak DARI FACEBOOK TURUN KE YM baruk lah mata ke hati.
alu lah bermintak nom fon .

BTW, aku tok ssh mok cayak n laki before ku kenal nyaaa. gik pun mala bekae mula-mula.
kaka sik betapis. SAKIT HATI !
last-last bgrek juakkkkkkkkkk. hahahhaha
ingatkan nya x seriussss.duhal, SERIUS bena nyaaaa.
tapi aku x cayak mula yaaaaa. sampey lahhhh nya tunjuk then sampey ke hari tok lah.

2 bulan lebeh couple baruk meet ohhhhhhh.
meet first time, rasa maok GUGOK JANTUNGKU !!!
neves ku, tapi ku tapok. hahhahahhahha. PALOI !
P kasya okay lahhhhh. alhamdulillah. hahaha

sampey kinek tok, xda tauk malu gik ehhh, hahahaha. rindu gik ada.
I LOVE FAREEZ ZHAREEF .


YOU ARE MY ONLY EXCEPTION .





Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

2 comments:

  1. wiwit.. hai ktk.. hehe.. yalah org padah jgn salu beranok.. beranok2 ya mudah nak jadi.. ehehe.. anyway.. mek tumpang lalu lok tok koh... semoga bahagia selalu :D

    ReplyDelete
  2. ztie : hahha. yalatek. bena padah org. sikpa, singgah pun sikpa. hahhaa ;DD

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef