Wednesday, February 23, 2011

Pengumuman penting contest muka sedih paling menarik

Assalamualaikum wbt


nie pengumuman penting untuk sesapa yang join contest ekinn lah. 

ada pertukaran due date contest nie yek.



banner masih sama, cuma due date jer yang bertukar.
ekinn extend kan lagi due date contest sampai 31 mac 2011 yer.
korang tak payah la nak edit entry contest tuka banner ni korang yek. ^_____^
tapi bagi yang baru nak join tue, guna banner yang nie okay ?


minta maaf sekiranya ekinn menyusahkan korang okay ?
p/s ekinn busy sangat buat masa terdekat nie yek. nanti bila free ekinn akan update list blogger join kategori lelaki & yang baru join okay ? 

paling penting, ikut syarat yang di tetapkan okay?

tak susah pun syarat dia kan? tak perlu bawak seguni beras pun *ayat nenek ekinn ^_____^


Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

5 comments:

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef