Wednesday, May 11, 2011

Barbara chocolate, SIAPA TAHU ?

Assalamualaikum wbt

siapa cakap arab tak best ? best apa. kita boleh ambik gambar kat piramid and so on. but pengalaman sendiri pegi ke arab lagi best. memang best sangat-sangat tau ! eik.ekinn penah pegi ke? penah laa. korang je yang tak tau. seronok sangat ! makanan cambest je tau !

ada satu restoren mewah kat sana memang first class. terutamanya minuman shake chocolate dia.



kawan ekinn :  kau nak order apa ekinn?

ekinn :  tak tau lagi ni. *sambil belek-belek menu

kawan : aku order yang ni lah. nampak cam sedap jeh. ko try laa

ekinn :  taknak aku, sambil mata tengok menu tertulis "barbara chocolate". wow. nampak sedap la barbara chocolate nie. aku nak yang nie lah.



lepas tue, ekinn terbangun dari tido yang lena . laaaa. mimpi je ghuponye.ingatkan kat arab betul tadi. teringat balik ngan barbara chocolate. memang nampak sedap giler-giler. tapi tu bukan chocolate. dia macam chocolate shake yang diletakkan dalam gelas chocolate berbentuk segi empat. then kat lua gelas tue ada chocolate puteh berlingkar dengan corak bunga. sedapp wooo. straw dia pulak bukan straw biasa. straw dia dari yang kita salu makan kecik kecik tue. yang berbelang dengan chocolate tue. fuhh. gila betul lah mimpi ekinn nie.

then bila dah terjaga tue, ekinn try la search kat internet barbara chocolate. tapi jauh panggang dari api. mungkin tak wujud kot barbara chocolate yang ekinn mimpi tu ?

sumber : google


macam tak sedap je kan? yang nie barbara chocolate yang ekinn search dari google. rasanya tak wujud lagi kot. ataupun nama dia lain. ntah laaa. tak seorangpun yang tahu. yang pasti, confirm sedap !


terima kasih sudi baca..



Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

14 comments:

  1. barbara chocolate...1st time dgr...:)

    ReplyDelete
  2. ekinn..

    mcm kek buah jek tuh..ahhahha.. :D

    ReplyDelete
  3. cb : ntah. hahhaa. tu dr tenet. yg barbara chocolate dlm mimpi ekinn, perghhh mmg sedapppp

    ReplyDelete
  4. kmk xsuka mimpi makanan kow..mun tebangun,kompom frust..polah kedirik jak barbara chocolate.. :D

    ReplyDelete
  5. dlm mmpi sume indah,,
    tp kenyataan nye laen..
    kekeke

    ReplyDelete
  6. syahirah suhaili : hahha. bena2. tang nyaman upa barbara chocolate. maseh dpalak tok upa barbara chocolate ya eh. hihi

    ReplyDelete
  7. cik ezy : kan ? hehehhe. ingat bebetul kat arab n ada betul barbara chocolate. hihi

    ReplyDelete
  8. ala.... ingakan betul td rupanya mimpi. Tipah tertipu!! huhu

    ReplyDelete
  9. tau takpeee. mst sedap kalo betol ado kan?

    ReplyDelete
  10. err, sedpanye yg kt ats tuuuu ;o

    ReplyDelete
  11. name kemain sedap..eehe..mimpi upenye..hampeh.sabo je la.=p

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef