Sunday, December 26, 2010

Ayat-ayat cinta LAWAK VERSION - MUST SEE ! LOL .


Assalamualaikum wbt .

tadi tengah aku bosan, aku bukak pulak youtube.
nak carik video lawak. lepas tue terjumpa pulak video ayat-ayat vinta yang dorang ubah nie. nak kata alih suara, tak jugak. dorang berlakon lagi sekali . tapi yang pasti, LAWAK BANGET ! hahahhaha.
korang mesti tengok ! haha *aku takpaksa ye,nanti jangan pulak ngadu kat bapak korang aku paksa korang. naiya aku kang kena serang . hahaha. *joke >.<


"anak ibu sedang koma, tapi bisa jugak boleh titik, tanda tanya & tanda seru ! "

*p/s kena bersabar yer nak tengok if line internet korang slow macam labi-labi :P


lots of love, Ekinn Zhareef .

Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

2 comments:

  1. internet aku damn slow.. huhu.. nak strea vid? tak sampai half way aku tutup punyer.. niway.. nanti aku tengok la

    ReplyDelete
  2. mira : okay jer. kene tggu tgh mlm la gamak nye yer :D

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef