Saturday, December 25, 2010

Holiday & Praktikal .

Assalamualaikum wbt .


haaaa. yeaaaa ! akhirnya kitorang holiday jugak . but, seminggu jer. tapi aku pun taktau nak wat apa kat hostel nie, nak jalan-jalan KL? malas lah aku . habis holiday, gi praktikal pulak.


1 month - Tanjung Medical Centre , Penang .
*Chinese new year
2 weeks - Zhariff Ara Damansara 
1 weeks - Mockward
2 weeks - Bagan Specialist ,Penang .


haduhhh. penang lagi . aku mintak kat sarawak tak boleh, but hanta aku jaoh2 gi posting boleh pulak kan .
 bukan aku tak suka posting sana, but sem 2 dah posting sana dah. aku taksuka outstation nie. banyak pakai duit. membazir tau! if boleh claim nak jer kot ! tapi takde. biasa la student kan .



apa aku buat sekarang ? online jela. tanya lagi. but, aku bosan nie . bosan sangat, but aku malas nak jalan-jalan! if ada hubby aku rajin kot >.<


aku tak tau la apa jadi ngan aku holiday kali nie. *jadi manusia la, takkan harimau kot ?
if aku balik kapung kan bestttt ? boleh jugak meet member aku & hangout ngan dorang kan?
biar lahhhh.  

okaylah, aku pun taktau nak gitau apa dah ngan korang. baik aku chow shin chao !

thanks for reading.

lots of love, Ekinn Zhareef .

Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

2 comments:

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef