Saturday, December 25, 2010

Pose Slumber Laptop Contest : AKU JOIN !

Assalamualaikum wbt .
tadi ada sorang blogger tag aku tok contest posing slumber depan laptop, so aku join lah yerrr. Nie haa info die >.< For u all information, nie la for the first time aku join contest in blog neh. menang tak menang, nasib lah yerrrr ! hehehe.



salam

daripada korang duduk depan laptop facebooking je
jom join contest ni

AMBIL GAMBA KORANG POSE DEPAN LAPTOP
(*pose macam mana pun diterima)
THEN BUAT SATU ENTRY KAT BLOG &
POSTKAN KE iGossip

dapat hadiah lagi tau!

nak tahu caranya?

*linkkan gambar ni ke entry ini dlm post anda tu



*pose yang paling menarik & SLUMBER
akan dapat hadiah
so, ape lagi? jom la camwhoring depan laptop! hehe

HADIAH?
*akan dipost rumah anda (jgn risau ye) :)
Comelkan? Beznya kalau dapat..so, ape lagi? join la!




Nie pulak gambar aku yerrr untuk contest nie :D




aku pertaruhkan 2 gambar yer >.<  if ada rezeki aku, aku la menanng, if takde, nak wat camane kan kan?
hehhehe.

okay, sekarang aku nak tag :



okay lah, thanks for reading kay ? 

lots of love , Ekinn Zhareef .

Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

3 comments:

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef