Wednesday, January 19, 2011

JOM GEGAR BLOG

Assalamualaikum wbt .

haaa. first time kot aku join segmen abg ben nie. selalu tak sempat jer. segmen U aritue nak join tp busy sesangat.

sementara tengah free time nie , aku cepat-cepat nak join lah yer ! heeeee.
sapa-sapa nak join, cepat-cepat la yer ! hehehe.





syarat dia? mudah jer.


  1. pastikan takde VIRUS *takde kot. hehe. selamat-selamat. hehe
  2. takde widget heavy. *speed blog ekinn tak sampai 100 pon. hehe.
  3. pastikan nie memang blog ekinn *100% memang ekinn punye laa.


lepas tue macam biasa , 


  1. letak header abg ben, *da letak da pon. hehehe
  2. buat entry pasal JOM GEGAR BLOG & link kan kat kat entry segmen tue *sudahhh. hehehe
  3. tinggalkan komen link sekali jer. *okay !

yeyeahhh, sempat gak aku join kali nie yerrr. hehehhee.

Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

19 comments:

  1. rmai giler yg join,,,hehe...semoga terpilih...

    ReplyDelete
  2. jumpe kamu di encik ben.
    all the best for contest.
    sudi2 singgah blog n follow ;)

    http://onlymezue.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. salam kenal dari mimiey.....

    nasyieen.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. mcm pnh berkunjung ke blog ni suatu ketika dahulu huhuhu hai ! sy gegarkan blog anda niiii

    ReplyDelete
  5. yaya : jom ! hehhehe


    kuronofu : tggu ktibaan sy d blog anda ! hehehe

    khairul atikah : yeke ? xpe2. jalan2 je. hahhaa

    ReplyDelete
  6. datang jenguk penggegar~ jemput datang ke blog saya~

    www.sunahsukasakura.com :)

    ReplyDelete
  7. jalan2 di pg hari ...
    http://ipai-ans.blogspot.com/2011/01/ben-ashaari-jom-gegar-blog.html

    ReplyDelete
  8. singgah cni dari list gegar blog :D

    ReplyDelete
  9. Gud luck for you ...
    dah follow :)singgah la blog saya at
    http://onehead2011.blogspot.com/

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef