Sunday, January 16, 2011

Kontest Blog Paling Comel, Cantik dan Kemas

Assalamualaikum wbt 

second time ekinn join contest nie. tue pun sebab dah kena tag dari cik Izzati Roslan 


seperti yang tertera di post title kat atas, ekinn join contest Kontest Blog Paling Comel, Cantik dan Kemas. blog ekin comel, cantik n kemas ke? takde nye. ramai lagi ekinn tengok blog yang lagi comel, lagi cantik & lagi kemas dari blog ekinn. hahahhahha. btw, seronok jugak join contest nie kan kan? if im lucky, ekinn menang la, if tadak, tadak la kan kan. hehehehe.



SYARAT-SYARAT
  1. Jadi follower Farzana Farzanto.
  2. Peserta perempuan digalakkan. Kerana hadiah disediakan khas untuk blogger perempuan. kalau lelaki nak masok boleh juga. kalau tak kisah menang baju2 macam kat atas ni. haha (setiap pemenang boleh memilih hadiah or baju mengikut citarasa sendiri di  Pelangiwardrobe Hannah. . add dulu baru boleh tengok baju2 disana)
  3. Ada 3 kategori iaitu blog paling cantik, comel dan kemas. setiap kategori mempunyai 1 pemenang sahaja.
  4. Buat 1 entry tentang contest ni.
  5. Tag kepada 5 orang rakan blogger anda.
  6. Letak banner di side bar blog anda dan link kan terus ke entry ni.
  7. Setelah selesai, tinggal kan link entry anda berkenaan dengan contest ni di komen entry ni. saya akan Check setiap link yang sudah ditinggalkan.
  8. Penyertaan bermula pada 10.1.2011 hingga 10.2.2011.
  9. Dalam tempoh sebulan ni mungkin anda boleh gunakan masa ini untuk menghias blog anda.

okay, sekarang ekinn tak tag 5 orang ek.


http://www.meowmeowing.blogspot.com/
http://erinzezryana.blogspot.com/2011/01/kami-kembar.html
http://ain-pinkhouse.blogspot.com/
http://cerrafira.blogspot.com/
http://babydiera.blogspot.com/



Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

8 comments:

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef