Saturday, January 15, 2011

MF2U jom sokong laman sosial Malaysia !




sana sini kiri kanan depan belakang dengar orang cakap facebook nak shutdown kan ? walaupun dah di beritau tue rumours je maseh gak tak caye. 


if tutup sekalipun, boleh la kita sign up untuk MF2U ni ek? lebih kurang macam fb jugak taw !
tak salah kan kita sokong social web malaysia kan kan? aku dah buat da semalam. hehehehe.
if fb tak tutup pun, apa salahnya korang buat account mf2u kan? tak bayar pun, free jer. hehehehe.


nak tau kelebihan mf2u ? terjahhhhh  lah sendiri . sekarang maybe bosan sikit la, tapi kita boleh tolong famaous amos kan mf2u nie kan ! hehehhehe. 

okay lah malas nak cakap banyak, kang korang bosan plak. hehehehe.
korang boleh sig up mf2u kat sini .


p/s jangan lupa buat acc mf2u taw ! hehe *aku tak paksa la k. tak pasal-pasal aku kena nanti kang.


Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

3 comments:

  1. dh mcm2 skrg kn? 1malaysia.com, newpaces dan wujud lagi yg bru seperti yg kak ekin ckp tuh?? haha.. apapun, congratez buat malaysian yg berjaya cipta laman sosial sendiri;)

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef