Thursday, February 17, 2011

Ada blogger gelak aku buat contest muka sedih ?

Assalamualaikum wbt

eh eh, ada ke yang gelak ekinn buat contest muka sedih nie ?
sapa kata tak ada ? ada laaa. tapi ekinn kecik ati tak ?
OF COURSE NOT. *tapi ada la sikit-sikit kan. manusia kata kan. btw, biarlah kan. >.<
kenapa dorang gelak?
ye laa, biasa kan orang buat contest yang comel-comel gitu kan ? hehehe
tapi ekinn buat contest lain pulak. tak pernah di buat orang. hahaha 



kenapa ekinn buat contest nie haaa?

sebab pertama , sebab tak pernah di buat orang la kan.
sebab kedua, nak jugak tengok gambar blogger-blogger nie waktu dorang sedih. ^____^
sebab ketiga, nak tengok keberanian blogger mempamerkan muka sedih dorang. *yang join tue congrats sebab berani tunjuk muka sedih korang !
sebab keempat, buat contest nie sempena birthday. haha *tak ada kaitan langsung. hahaha
tue jer sebab aku buat contest nie. 


dah dah, tutup cerita.

sekarang nie kira banyak jugak la yang join contest yang ekinn buat nie.
tak sangka jugak, al maklum lah first time buat contest katakan. hehe.

ada yang tanya ekinn, hadiah apa ek?
ekinn tengah fikir hadiah apa nak bagi, jangan risau okay ? >.<
memandangkan ada jugak blogger lelaki yang join , ekinn nak buat kategori 2 kategori la untuk pemenang contest nie. kategori lelaki & perempuan.


sorry sebab baru nak update contest nie yek. ekinn busy dengan praktikal la. tapi no worries la, sebab contest nie masih terbuka untuk blogger yang belum join lagi ^_____^

nanti hujung minggu ekinn update list blogger yang dah join okay ?



Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

3 comments:

  1. Biarkan ape org kate...

    Contest ekin menarik..datz Y dieorg gelak..cemburu mungkin...

    ReplyDelete
  2. xkesah la pe org ckp..
    yg pnting kite epy..
    =)
    xsabo nk tau adiah contest tu..
    hikhik

    ReplyDelete
  3. tak payah kesah ape orang nak cakap. =)

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef