Thursday, February 10, 2011

Selamat Hari Tua ♥

Assalamualaikum wbt.


eh eh. sapa yang tua tue? hahaha. ekinn laa. laaaa. dah tua rupa nya ekinn nie kan ? tak terasa dah masok umur 20 tahun dah sekarang. tak apa, janji awet muda*eik, perasang ! hentak kepala sat ! hahahaha. semalam 09/02/2011, genap lah umur ekinn 20 tahun. & the best birthday i've ever have. sebab nya ada hubby ekinn datang nak rai birthday ekinn. happy sangat-sangat! ekinn dapat present birthday dari hubby ekinn, tapi awal sikit la. but, kad birthday ekinn baca masa birthday -_____-


my birthday cake -___- thanks hubby sebab sponsor  



kitorang sama-sama tiup lilin sebab celebrate belated birthday hubby ekinn bulan 12 aritue .



masa potong kek. malu tau masa nie -___- dah la kat kedai tomyam.



ekinn suap dak umah makan cake *hai ekinn, gelak besar nampak. hehe



ni present dari hubby tercinta  



nie la yang ekinn dapat dari si dia . thanks hubby,i love u !     



thanks buat semua member ekinn yang wish . ekinn sayang korang tau !
and thanks to Allah swt sebab ekinn masih lagi bernafas sehingga saat ini.


p/s ekinn tak guna selamat hari jadi sebab ekinn rasa ekinn dah tua dengan angka dua. hahaha



Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

4 comments:

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef