Thursday, March 31, 2011

Keputusan CONTEST gambar sedih paling menarik

Assalamualaikum wbt


huhh. persaingan yang sungguh sengit dan gambar-gambar top 16 memang menarik, oleh sebab itu ekinn ajak housemate ekinn tolong pilih pemenang untuk contest ni yer ! dan dengan sebulat suara kitorang pilih pemenang.


5 orang saguhati


tempat ketiga


tempat kedua



tempat pertama

SESIAPA YANG MENANG SILA ADD FACEBOOK SAYA http://www.facebook.com/cikekinn ATAU EMEL DI EMEL SAYA cikpuanekinn@ymail.com & INBOX SAMADA ANDA PENGGUNA CELCOM, MAXIS OR DIGI.

TEMPOH SEMINGGU UNTUK MENUNTUT HADIAH BERMULA SEKARANG. INI BERMAKNA O7 APRIL 2011 HARI TERAKHIR. TUNTUTAN HADIAH SELEPAS SEMINGGU TIDAK AKAN DILAYAN.



Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

16 comments:

  1. wahh mcm x caya plak masok dalam list..
    papepon tima kacih cik ekin ^_^
    tp kan.. fb awak xleh nak add laa.. send msg pon x bole..

    ReplyDelete
  2. huhu.. masok lam list r. . tenks. .
    lau cik ekinn bagi e-mail address ley ta ??
    fb cik ekinn tuu, ta ley pm la. . :p

    ReplyDelete
  3. cikpuanekinn@ymail.com

    try add cni ek. yeke xley ?

    ReplyDelete
  4. terima kasih ekin!! terharu3...1st time menang..hahaha!! ^^

    ReplyDelete
  5. ermm..ekin..ada masalah seket..saya tak boleh nak add fb awak la..tak ada simbol "add as friends"
    msg pon xdapat nak bagi..email boleh tak? ^^

    ReplyDelete
  6. hwehek. tahniah diyana ! ada emel tgk kat atas komen awk tue. hehek

    ReplyDelete
  7. ekinnnn.. nak topap jugakkk!! teeheee~! :P

    ReplyDelete
  8. saya dah anta email dekat

    cikpuanekinn@ymail.com

    hehe *semangat tol..*

    ReplyDelete
  9. da dapat da. . e-mail pon da sent. .
    mangat tinggi cos 1st time juen contest. .

    ReplyDelete
  10. wahhh. tahniah yang menang. polah gk, memo mok join. :)

    ReplyDelete
  11. wahhh menang!!~ happy!!
    thanks!!~ jup sy add awk kt fb yer..

    ReplyDelete
  12. cik ekin, sd da antar number sd

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef