Friday, April 1, 2011

Rasa bersalah

Assalamualaikum wbt

waaaaa. kepada yang tak menang tue, tak bermakna kalah kay? tak bermakna gambar korang tak menarik. tapi ekinn & the geng pilih yang paling menarik ! rasa bersalah sangat T____T tak tau kenapa. kalau ekinn banyak duit kan, semua yang TOP 16 semua dapat topup free. tapi apakan daya, bajet sampai setakat yang ekinn wat hadiah tu jek. ekinn faham perasaan orang yang nak menang. ekinn pun tak pernah menang mana-mana contest. emo pulak memalam ni kan. huhu. btw, tahniah kepada yang menang . sesiapa yang menang tue jangan lupa inbox emel ekinn kat cikpuanekinn@ymail.com tau. bagitau je either korang celcom,maxis or digi user kay.?bila ekinn dah check, ekinn akan bagi nombor topup kat korang .

yang tak berjaya menang tue, ekinn doakan korang menang di contest-contest yang lain yek ! GOODLUCK ALL & untuk semua yang join contest ekinn, TERIMA KASIH sebab sudi join contest ekinn ni


p/s tang sedih je malam ni T___T

Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

6 comments:

  1. Menang kalah adat bertanding..tp yg buat rasa Sedih tu, rasa unfairly treated..penat je join contest, tapi orang tak datang terjah or tengok pun..

    ReplyDelete
  2. sufeenan :yep. memang betul. tapi kan, even syg xlist nama org yg join bulan 3 ni. tp sy ada terjah jugak. tp sy busy sbb nk final exam sbb tu sy x list kan. tp syg ada terjah tau. kan gambar yg cik guna tu masuk top 16 http://ekinn-lovafiyas.blogspot.com/2011/03/top-15-contest-gambar-sedih-paling.html

    memo, tangga ktk older post kmk. hehek

    bambam : yupp. hehe

    ReplyDelete
  3. cik ekin.. SD da email baru kejap tadi..
    thx sgt2.. ehehe :) excited sgt walaupun dapat saguhati je..alhamdulillah ^^,

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef