Saturday, March 26, 2011

TOP 16 - CONTEST gambar sedih paling menarik

Assalamualaikum wbt

mesti tak sabar kan rasa nya nak tau siapa menang contest ni kan ? wowww ! bila tengok gambar-gambar peserta yang menyertai contest ekinn ni SUMPAH ekinn tak tau nak pilih siapa yang patut menang. banyak sangat sedih yang menarik ! tapi ekinn akan pilih yang nampak menarik tau ! gambar sedih yang menarik tujuan ekinn buat contest ni. ^_____^ 

ada saguhati 5 orang - akan dapat tipup RM3 setiap seorang



sekarang ekinn senaraikan TOP 15




nie adalah top 15 pilihan ekinn . antara 15 nie 8 diorang akan menerima hadiah topup dari ekinn.

pertama - RM30
kedua - RM 20
ketiga - RM10
saguhati 5 orang - RM 3 setiap seorang


31th MARCH ekinn akan umumkan pemenang. sila klik link untuk tengok gambar sedih menarik diorang ok ! 
yang ekinn tak sempat list dalam senarai peserta contest, ekinn ada tengok gambar korang. ekinn dah pilih dengan tengok semua gambar .

kepada yang tak terpilih, jangan putus asa. mungkin peluang korang menang ada kat contest lain. ekinn pun tak pernah menang mana-mana contest yang ekinn dah join. hehehhe ^_____^


p/s jom tengok TV8 , love undercover lah !



Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

8 comments:

  1. no 9 ! ;D
    tengs cik penganjur !

    ReplyDelete
  2. bukan tak menangg . cuma tak ada nasib. ^___^
    ada lagi contest lain kan ? hehehe

    ReplyDelete
  3. huhuiii top 15 laaaa..
    saya no 13 ^_^
    tq~

    ReplyDelete
  4. Huhuhu.xda nama kmk. sikpalah ;) next time cuba lagi on other contest ;D

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef