Thursday, March 24, 2011

CONTEST gambar muka sedih paling menarik - PENYERTAAN SUDAH DI TUTUP

assalamualaikum wbt

okay, ekinn curik masa meng'online'kan diri untuk menghapdate blogggg kesayangan ekinn. okay, penyertaan bagi contest muka sedih paling menarik sudah di tutup start di saat entry ini di publish. bukan apa, ekinn nak cari 3 winner yang dapat hadiah topup tu. yang dah menyertai tue, tunggu 31st MARCH okay ekinn akan umumkan 3 orang pemenang tue. gambar sedih yang menarik akan menang !

okay, lepas nie tunggu ekinn hapdate 31st MARCH nanti yer peserta yang menang, tak ada undian k. sebab kebanyakan yang guna undi seakan tak adil. ( kata certain blogger ) sebab yang ramai kawan blog nanti dapat banyak undian. yang tak ada kawan kesian pulak kan.

so tunggu jer lah 31st MARCH kay. okay daaaaa ^_____^


p/s lepas contest nie nak buat contest lagi tak ? hmm. dunno

Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

1 comment:

  1. hurmm..sape la yg bertuah mng 2 erk..
    ekin da terjah penyertaan sy lom??

    http://norumara.blogspot.com/2011/03/contest-gambar-muka-sedih-paling.html

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef