Saturday, March 5, 2011

TUTORIAL gambar bergerak guna photoscape

Assalamualaikum wbt



kalau nak buat banner guna photobucket mesti ada tertulis kat gambar tu kan ?
kalau guna photoscape mudah je ! 

firstly,
pergi bukak photoscape korang
then klik kan Animated GIF


lepas tue korang pilih kan gambar yang korang nak pakai & drag kat situ


korang boleh guna berapa banyak gambar suka. korang jugakboleh tukar time minit or saat gambar tue tukar

mudah je kan ?

selamat mencuba !

Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

8 comments:

  1. lyeah selalu gak buat. tapi bila dah save, then upload, dia jadi tak bergerak2. camne ek tu ? :-?

    ReplyDelete
  2. masa dalam lappy dia tak gerak gi. then bila dah upload, dia akan gerak gak ^___^ tadi ekinn baru je lepas buat, gerak jek. hehe.

    ReplyDelete
  3. suka2,,sekarang gak saya try ;)

    ReplyDelete
  4. sis , mcm mne nk dptkan photoscape tu ?

    ReplyDelete
  5. nidaa : try la. ^___^
    alyaa : photoscape tue kena download dulu . taip je photoscape kat google. mesti ade ^__^

    ReplyDelete
  6. heee.. suke2.. nak try laa.. tq ekin..
    wat la byk2 tutorial yg best2 ag.. :)

    ReplyDelete
  7. hannazaki : okay. insyaallah. hehe.

    ReplyDelete
  8. x jadi tok kak .. hehe .. mcm ni molah tok?

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef