Saturday, March 5, 2011

Apa "VIRUS BLOGGER" ?

Assalamualaikum wbt

eipppp. kenapa pulak ni ? apa virus blogger nie. nak tau ? virus blogger ni ada ciri-ciri nya. ini hanya pandangan aku sahaja . baca dengan senyuman dan hati yang tenang ^___^

virus blogger yang aku maksud kan blogger yang suka jeng jeng jeng :

 buat kontroversi panas dengan memfitnah blogger lain . sememangnya dia menegur, tetapi menegur secara "PANAS" sehingga mendatang kan kontroversi. sehingga mengaibkan dan memalukan blogger lain. kesian la kat blogger yang kena fitnah tu. 

blogger yang suka copy entry blog orang lain TANPA backlink pada blog asal . lebih-lebih lagi kalau dia gitau yang dia yang tulis. kesian la kat empunya idea yang penat lelah fikir nak tulis entry tapi ada jugak yang senang-senang nak copy . backlink tak bawak seguni beras pun kan kan ?


rasanya tu je kot. kita sebagai blogger kenalah hormat blogger lain, baru orang hormat ngan kita jugak. ye tak ? sekali lagi aku nak cakap. ini hanya pandangan aku je ^____^

p/s nak tengok cita jackie chan la



Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

2 comments:

  1. mencari publisiti murahan la tu duk kutuk3 blogger laen..
    kn.. kn..

    ReplyDelete
  2. maybeee kot ^____^ hehehe. entah camane la dia piker kan?

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef