Thursday, April 21, 2011

Pagi-pagi dah menyirap ekinn di buat nya

Assalamualaikum wbt

geram betullah ngan driver kitorang tadi tue. dah la mata ekinn ngantok giler & penat giler sebab kena kerja shif malam, masa nak sampai umah boleh pulak menyimpang ke lain, last-last salah jalan. sengaja ke? geram betullah . pagi-pagi dah buat darah meyirap sirap air oren . *orang tua kata rezeki tak masuk marah pagi-pagi ni. biarlah. siapa suruh gatal sangat kan ?

sabar ekinn. fuhh. tapi bila sampai umah takleh tido pulak. nie haa yang nak hupdate blog kesayangan yang usang nih. sambil-sambil tue dengar hot.fm kat 8tv . gue suka liat gelagat AG yang selenga tue. menceriakan pagi ekinn yang tadi nya penuh dengan api kapal api. hehehe.

okay, story tutup. sekarang nak review drama bersiri kat tv3 pulak. alaaa. SEJUTA CINTA MARSHANDA . takkan tak tau kot ? kalau tak tahu sila bukak tv 3 pukul 2 petang isnin hingga khamis.



memula tengok cerita nie sebab tak ada rancangan lain, so tengok la. memula cam best je. yeke? tapi bila dah tetiap hari tengok jadik sakit hati pulak . kenapa ? ye la. nama cerita kisah cinta. tapi isi dia lebih kepada nak jejak kasih pulak dah. nak carik anak lah, ayah lah, ibu lah. dah jadi macam keluarga 69 dah.

lepas tue pulak, bila ada saspen mula la start zooming plus effect slow motion yang menyakitkan hati. sedangkan benda tue simple je. tak ada la saspen sangat pun. saja ja nak panjangkan drama bersiri tue kot. 

bilalah cerita ni nak habis yek. cepat-cepat lah habis yek. tapi cerita marimar best jugak, cuma kengkadang menyakitkan hati jugak. *kawan ekinn cakap kan, kalau ekinn tengah tengok tv, ekinn ni asyik nak mengkritik jek. hehehe.


p/s
petang ni nak buat tuto nak buat shoutmix la, ada request. sorry guys for the late response . V('_')



Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

6 comments:

  1. sejuta cinta marshanda,aku tengok sikit2 je.ahhaha

    ReplyDelete
  2. haha. dulu ekinn tgk, skrg tgk, lepas tu tido. haha

    ReplyDelete
  3. cerita indon memang.. saspens yg lebih.. hehe

    ReplyDelete
  4. dah x layan citer indon..ekekkekek.. kang sakit jiwa kalau terlepas episode..huhuhu

    ReplyDelete
  5. hahaha you're rite cik ekin.. maken lama cite ni maken boring da.. biasa la cite indon mmg suke maen zoom2 kalau bole nak nampak lubang hidung kekeke ;P

    ReplyDelete
  6. aisya : tau takpe. sdgkn xde papepung kan ?

    bambam : hahha. fan cte indon ek ?

    sd : tau tkpe. hahhak

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef