Friday, May 6, 2011

Terbaiklah google translator translate entry ekinn !

Assalamualaikum wbt

pernah tak korang terfikir nak translate korang punya entry blog? kalau tak pernah, try it ! confirm pecah perut masuk balik usus korang nanti. hahhaa. DI JAMIN ! 

tengok macam mana jadik nya entry ekinn bila di translate .






klik gambar untuk pemandangan yang lebih mengancam *



memang lawak sampai rasa nak hentak kepala pun ada ! hahhaha. kalau korang nak cuba, try la ! dan tengok lah hasil nya. ^______^

breach of cement broken glass, you also have read comments *google translator HAHA


Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

16 comments:

  1. hahahaha :D
    ni kalau syaz buat mau kena pelangkung dengan cikgu BI syaz ni..
    heheheh..
    kelakarlah!!

    ReplyDelete
  2. haha..penah polah..lucu... XD

    ReplyDelete
  3. macam mana nak translatekan.? uhuhuhu, (tak tahu)

    ReplyDelete
  4. hehehhe..saya pon slalu buat macam nih.memang kelakor

    ReplyDelete
  5. cikgu bi xngaku anak murid kang..ahahaha..selalu buat google translate tu, tekan suara tu,,kompem kelakar dorg ckp melayu..try la..hahaha..

    ReplyDelete
  6. hahaha..sumpah kelakar..senang lah camni sy nak jd cikgu BI.. hee..

    ReplyDelete
  7. syaz : tau takpe. hahhaa. komfem kena !

    ReplyDelete
  8. izbeta syah : type jek google translator kat google. hehe

    ReplyDelete
  9. cik ezy : memang lawak ! hehehe

    ReplyDelete
  10. myezatul aqma : ye ke? hahha. kelakar kan. hihi

    ReplyDelete
  11. cik qammy lia : translate entry dear. hehe

    ReplyDelete
  12. lisa min : tau takpe. hahhaha. laa. yeke? nak try lah., hehhee

    ReplyDelete
  13. norfidayu : memang kelakar giler kan! hahahha

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef