Sunday, June 26, 2011

Hang out ke Times Square .

Assalamualaikum wbt.

huahua. macam sakai je kan? pegi times square pun nak kecoh. *takda duit nak pi pavillion*. cukupla sekadar beli baju-baju kat times square. bukan baju ekinn pung. baju orang kirim. next month kan balik kampung, so ramai la member yang kirim, sampai lenguh kaki jalan. ekinn bukan selalu pung keluar KL nie. ladang-kadang jek.

tak sabar nye nak balik. 9 bulan wok ekinn tak balik!

kalau orang mengandung, dah beranak dah pung.*apa kaitan?* lantak ah. btw, tadi pergi happening gila-gila-gila. memandangkan kitorang pegi 3 orang so gila tue kena 3 la kan. huahuahua.*lawak takjadi* nak dijadikan cerita yang excited nak buat entry pasal pi times square ni buka hapa. selalu pi tadak amik gamba. kali ni kitorang rajin pulak nak shoot-shoot. tue pasai la buat entry nie. meh sini usha gambar-gamba ekinn.*jangan lupa sediakan plastik untukkorang muntah*


senyum lebar semangat bergambar plus shopping. baju sendiri tadak ;(



 masa nie tengah ngumpat kameraman. 


senyuman aku semua sama. bosan ar tengok.



time makan kat foodcourt. tak ready lagi sebenarnya ni.



im a DIVA.*perasang*



asyik muka aku ngan dak nie je kan. huahuahua.



nie la menu aku makan kat foodcourt tadi. BUTTERMILK FRESH RICE kalau tak silap.
boleh tahan sedap ar. aku kasi 3bintang.


tue je la gambaor-gambor yang ekinn nak tepek kat blog nih. karang tepek banyak-banyak korang yang tak tahan nak muntah. huahuahua. 

k lah. sekarang tiba masuk waktunya nak buat assigment. tadaaaa ^____^

p/s penat gila-gila-gila

Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

6 comments:

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef