Thursday, June 23, 2011

Macam nie kawan ke?

Assalamualaikum wbt.

entry emo nie setelah lama tak hupdate entry. korang rindu ekinn tak? mestila rindu kan kan kan. *perasang. bagi penampar sat T_T* ekinn ni selalu je buat entry pasal kawan kan.*selalu la sangat* tapi kesiankan, selalu je dibuang kawan. masalah masalah, asik paranoid je ekinn nie. huahuahua.

*pic mengada-ngada.*


sekarang ekinn nak tanya korang ..

  • korang ada kawan, then korang anggap dia adik or kakak la. then KAWAN korang tue pulak tikam korang dari belakang guna samurai? amacam? *melampau tak perumpamaan aku? huahua. 


  • then KAWAN korang yang tadi tue ambil kesempatan kat korang(korang tau & korang diam kan jer,kawan katakan) & bila dia nak rapat ngan korang dia pergi kat kau, kalau dia nak rapat ngan kawan dia lagi sorang, dia pergi. tak kisah la kalau dia kawan ngan sapa-sapa, tapi dorang tue umpat korang dari belakang pulak.

mesti korang sakit hati kan kan? tipu ar korang cakap tak sakit hati. yang contoh first tue, aku dah kena. sakit hati gila-gila-gila siot! tapi, yang pasti tak yah ar nak percaya lagi kat dia kan. but i still friend with her. malas nak panjang-panjang kan cerita. 

tapi....

sambung contoh kedua eh. bila dia rasa dia perlukan korang & dia rasa kawan dia tue mengata dia, dia pergi lagi kat korang & dia ambik kesempatan dengan apa yang korang ada. hmm. ada jugak kawan spesis ni ek? lepas tue, bila dia okay balik ngan dia tue, dia tinggalkan korang lagi. lepas tue,mengumpat korang. haduhh. korang nak buat apa ngan kawan macam ni? 

bawak hal sendiri je la kan, senang...

yup, betol. bawak hal sendiri, lagi happy, btw luka d hati susah nak sembuh. sekarang bukan cinta je boleh luka kan hati kita, kawan pung boleh. tapi, lagi sakit hati dari luka cinta. betol, gua tak tipu lu punyaa. 

mungkin ada silap nya ekinn dalam berkawan kan. sampai sekarang ekinn takda kawan yang boleh ekinn percaya. susah wo nak percaya kat manusia, nak percaya kat kucing boleh? *lawak bodoh* nak jugak merasa ada kawan sejati. siapa nak jadi kawan ekinn angkat kaki!*patut la tak ada yang nak kawan.huahuahua*

p/s ekinn tak reti nak jaga hati kawan, kadang gurau kasar. heee ;3



Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

14 comments:

  1. hmm sakit hati jugak kn....nsb bek xprnh ada kwn cm tu....huhu....btw,tukar nama ni,cm x brp nak prasan la......hehe..slalu knl ngn ekinn jer....bila tukr,rasa pelik lak...hehe

    ReplyDelete
  2. yeke? haha. takpe. ekinn dah tuka ekinn zhareef balek da ;D

    ReplyDelete
  3. samalah nasib kita..
    kawan baik pun susah nak percaya.

    ReplyDelete
  4. ye ke? betol tue.bilakta anggap dia kakak, dia main tikam blakang pulakkan? hmm.

    ReplyDelete
  5. teruskn dgn hidup..lantak pi la org nk kata apa

    ReplyDelete
  6. susah nak jaga hati semua orang, tapi bila dah melampau, fikirkan tentang diri sendiri dulu, ok!

    ReplyDelete
  7. rse nak sepak pakai kaki tgn hahaha .


    hmmm .

    ReplyDelete
  8. zaman sekarang nie nak cari kawan baik yang tol2 memang ssh..kui3

    ReplyDelete
  9. aieh..plek ada jak kwn gya..ya bukan kwn ya..talam..haha..boh geng nya gk ey..haha..pengasut x kmk?? haha..p mena la,boh d bait glak kwn gya..

    ReplyDelete
  10. cariklah kawan yang sentiasa bersama susah dan senang ,,,
    :)

    ReplyDelete
  11. ekinn,i always face tis fucking bad friends. seriously,its killing me.aku pun dh paranoid knek.can't help my super suspicion.

    ReplyDelete
  12. bese lar tuh ekinn.. meh kwn ngan CB meh.. :P

    ReplyDelete
  13. nasib kite same kak ekin . tapi chill je lha okey kak ekin . hee :)

    ReplyDelete
  14. kawan yang baik adalah kawan yang gembira melihat kawannya bahagia ...:)

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef