Thursday, July 7, 2011

Sorry, Ekinn memang tak suka JULY.

Assalamualaikum wbt.


okay, sorry ekinn every year memang tak suka bulan july nie. bukan sebab dia ada buat salah kat ekinn. tapi asal bulan july je, mesti ada je bad happen yang berlaku tak kira kat ekinn, member ekinn & especially family ekinn. i love my family okay.

but now, ekinn tengok kat status facebook pung,ramai kenalan ekinn ada masalah in this month. tak kira la masalah pasal pakwe ke, member ke, family ke. yang penting nya, memang ada. even tak semua. sekarang macam-macam masalah yang ekinn dapat.hmm. harap-harap cepat-cepatlah masa berlalu ek. 

punca utama ekinn tak suka july. memang ada sebabnya. tak mungkin kita tak suka without reason kan?*bajet ar speaking.ha-ha*



tue je lah sebab dia. okay. malas la nak remind semua tue balik. ramai lagi orang yang lagi malang dari ekinn kat dunia ni kan? semua yang berlaku ada hikmahnya kankan? harap-harap lepas ni hidup kita akan lebih baik. amin.

okay sebelum tue, ekinn nak bagitau korang nih, sekarang ekinn dah mula buat online shop kecil-kecilan. permulaannya ekinn jual accesories dan pashmina dulu, nanti kalau ada rezeki maybe banyak lagi lah yang ekinn nak buat buisness. korang boleh klik banner PHANDORRA CLOSET kat atas tue untuk like page online shop ekinn dan klik sini untuk add account facebook online shop ekinn. doakan ekinn berjaya okay & kalau free tue, terjah lah online shop ekinn kat fb k! 

p/s ekinn tak benci tarikh birthday member ekinn bulan july :)



Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

11 comments:

  1. semua ada hikmahnyerr.. ada sbb knape parent ekin x dpt duduk 1 bumbung lagi.. tp kita anak2 yg kena tempias yg amat besar kan.. bersabar yerr dik.. moga ada sinar buat ekin d july akan datang.. ;)

    ReplyDelete
  2. ekin 12 july tue hari paling happy buat kwn nureen sbb hari tue besday anak dia yg no 2.. nk kenalan bleh terjah mamaaerish.blogspot.com ;p

    ReplyDelete
  3. yeke. mgkin tue hri yg baik utk dorang. tarikh 12 july tu lah parent ekinn divorce.bkn snang nak accept .tp bnda dh nkjd kan?

    ReplyDelete
  4. ohh. xtauk sis parent lil dh divorce. saba lil. at least lil gk ada cdak. dh jodoh parent lil sampe ke sia. kta knk trimak la.

    sis sokong ta lil. bln july byk probs sis. ya sekian sis x ngam ngn bf gk. sigh~

    p yg best july bg sis 22nd july. ngee~ ;)

    ReplyDelete
  5. mmmmmmm...mungkin kerana the magic no (7) menjadi bad nombor...itu yang ramai tidak menyenangi bulan July...heheheh

    ReplyDelete
  6. mungkin ada hikmah disebaliknye kan ? chill je :)

    ReplyDelete
  7. ade hikmah yg kita tak tahu ^^

    ReplyDelete
  8. sys ninie : lamak juak dah sys. hee ;3

    lil doa sys cepat2 okay n nya aminnn.

    ReplyDelete
  9. shahirah adizan: aah. cepatlh msa blalu. xtahan hdup mcmni. hmm

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef