Monday, July 4, 2011

Baru nak outing times square sabtu ni, sekali perhimpunan haram daa.

Assalamualaikum wbt.

plan ni dari minggu lepas da. tiba-tiba semalam tengok kat TV ada perhimpunan haram daa. laa. awat buat sabtu tue? buat la time office hour ke. masa tue semua orang nak hang out kot.

ingatkan nak beli baju kat mak, adik ngan ayah ekinn. uwaaaa. bab nextweek ekinn da balik sarawak. ni yang hati gumbira tak terkato nieh. suka mak nyahh!

sekarang ni serius ekinn cakap rasa nak menyanyi "kalau rasa gembira tepuk tangan". serius wa cakap lu. sebab exsaited sangat nak balik okay. eksaited sampai nak hentak kepala depan keyboard ni hah.*okay,tipu*. ekinn paling suka hang out ngan adik ekinn, RAFFIE kalau dah balik kampung nie. boleh la dia jadi driver ekinn jalan-jalan. huahuahua. lagipung, lama tak gadoh ngan dia tue. serius, suka gadoh ngan dia. gadoh-gadoh manja gittew. hahaha.

rasanya kena awal kan kot planning tue. maybe pergi khamis je lah kot kan. harap-harap jadik :) sekarang ni jarang giler ekinn nak update blog, log in nya memang ada, tapi tak hupdate apa pung. habuk pun tadak. makin usang dah belog yang hina lagi kedana nie.*melampau sungguh*
sekarang busy ngan assigment semua. tersangat lah busy okay. nasib today dah sent semua. lega mak nyahh!

sabtu aritu korang ada pi gig tak? tak tau pulak kat mana sebab aritu member ajak tapi nak buat assignment banyak, so terpaksa lah tolak.*sedangkan tak jawap pung member tu tanya* apa punya kawan lah ekinn nie. huahua. selalu member ni ajak ekinn pi keluar, tapi dia selalu WRONG TIME. kadang-kadang masa tengah pokai lah. bukan kadang-kadang, tapi selalu. hahaha. takpa, nanti kalau dia ajak pi mana-mana lepas ni, ekinn ekot je. kesian dia selalu ajak ekinn hang out, tapi selalu je ekinn tolak. ekinn mintak maap dari hujung rambut sampai hujung kaki kay ("_)


okaylah, ekinn deficit of idea related to online kat library nie.

terima kasih sudi baca ^___^

Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

7 comments:

  1. bagus nyaa nak beli baju kat family hehe :D anyway, selamat pulang hendak nya :D

    ReplyDelete
  2. ekin.org sarawak ke??? Kalau rajin, buat lah tutorial bahasa sarawak.Nak blajo :D

    ReplyDelete
  3. hikhik. best la dapat balik kampung :)

    ReplyDelete
  4. alar..boleh je lar pegi TS tuh ekin..dorang wat demo kat ngan jln TAR kan.. tp yg pasti jgn pakai baju kaler KUNING ek! :P

    ReplyDelete
  5. sarah : thanks ea :D

    syarq : aah. ada la ekinn buat. hehehhe

    belbel : tau takpe.. hehhehhee

    cb : yeke??? yesszaaaa! hehehhe

    ReplyDelete
  6. kan...perhimpunan haram ni menyusahkan kita. huhu..=) have a save trip yeah!.

    ReplyDelete
  7. tau takpe., takjadik la kuarrr wuraghhhh

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef