Wednesday, July 13, 2011

Vlog ni wujud sebab frust ngan atm kehabisan wang. By Ekinn Zhareef

Assalamualaikum wbt.

ni la yang ekinn buat isnin yang lalu. okay, ekinn tak reti buat vlog, buat macam ni pung kira okay kan. kalau rasa sudi tengok, tengoklah. hihi. just for fun okay.


semua nya gara-gara sebab takleh nak cocok duit. haram kejadahnye keja ekinn kan. frust sangat. dah ler perut lapar gilerrrrr masa tue. video untukmengubat hati yang lara. hihihi.
sedih bebeno bunyi nye. pa punggg. layaannnnnnn ^_____^


Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

13 comments:

  1. ekinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..................nak mntk tlg smtg bleh????????????????????????????? hehehe.....ada x tutorial utk buat function scroll kalau kita buat popular posts????????? sy dh cari la...tp xpndai buat...semua utk blog list n archive je.....huhuhu

    ReplyDelete
  2. alaaa. ekinn pun xtau lagi. xpe, nanti ekinn try code2 k.nanti kalau da boleh ekinn bg link kat jasmin k :)

    ReplyDelete
  3. hahahaha..sgt kreatif.. n teet..tett..tetttnettt.. kah3.. sabor jek lah kan, time lapor2 tuh, tak leh nak cucuk wit lak, mau bako jek ase atm tuh..hihi..:)

    ReplyDelete
  4. ahhaha. thanksss. tetttt. hahhaha. tau takpe. nak wat cane kan.nak hiburkan hati. hehe

    ReplyDelete
  5. hahahah bnyak teett tett hahaha gelak je hahah

    ReplyDelete
  6. tau takpe. tet kunun nya tekan la tuh. hahhahaha

    ReplyDelete
  7. cian diaaa..hehehe..kak non..xde mslh nak cucuk atm..tp bermasalah bila cucuk atm duitnya xde... muahahahhahaha..

    ReplyDelete
  8. hahhahhaha. sama la tu an an. hhehhehe

    ReplyDelete
  9. hahahahhahah . ni lah conteng2 kt blakang tu yeeeee

    ReplyDelete
  10. kalo nak duit kena tgk vlog..hehe

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef