Monday, July 11, 2011

Day 1 : Introduce, recent picture of yourself, 15 interesting facts

Assalamualaikum wbt.




day 1 ekinn baru nak bermula. introduce myself first. okay. saya Ekinn Zhareef yang berasal dari Sarawak. sekarang tinggal di cheras, selangor. sambung study kat college. berumur 20 years this year. dan tahun hadapan memulakan langkah masuk ke alam dewasa. *tua dah ghuponye* nak tahu lagi pasal ekinn, klik sini . 

15 interesting facts about me.
  • i think takda kot yang interesting sangat tu, yang facts maybe ada. seorang yang cepat marah aka hot tempered. depend jugak ar. angis kus kus dia.
  • suka sangat gelak kuat-kuat sampai nak terburai segala isi perut. kalau ada benda lawak la okay. takkan nak gelak sukati mak bapak tiri angkat nenek kau je kan.
  • yang nie sangat penting. feveret gua der. apa lagi kalau bukan online kan? ekinn memang addict online sejak dari form 1 okay. masa tu taktau lagi ngan blog ni. papung, ekinn sayang blog nih.
  • nak tau tak, ekinn reti buat aiskrim yang macam ais krim walls tue. ala, yang dalam bekas tue. huhu.macam la ekinn sorang je reti dak? aparaaaa.
  • ekinn suka masak, akan tetapi malas nak cuci pinggan dan perkakas pa ntah lepas masak tue. rajin memasak je. hahaha. 
  • suka gadoh ngan adik ekinn. feveret wooo.
  • tapi sayang kat adik-adik ekinn. itu semestinya kan?
  • i love fashion. sometimes, ekinn memang nak ikutla trend la kan. tapi tak confident. i know, confident can make us look beautiful kan.
  • disebabkan ekinn ni memang kaki online, usually ekinn bangun tido terus on lappy dan online. cuci muka, berus gigi perkara nombor 2 . then msg hubby. 
  • hmm. seorang yang pemaaf, tapi takkan lupa apa orang yang dah pernah sakitkan hati ekinn. do forgive doesnt mean do forget. 
  • suka kumpul patung yang kiut-kiut. sekarang dah ada patung barney, teddy bear, domokun, elmo, coco, and etc.
  • suka perfume, tapi tak suka pakai. kalau pakai pun jarang sebab ekinn jenis tak tahan kalau bau wangi terlalu lama.
  • tak berapa suka nak mekap kalau keluar, suka simple je. but sometime ikut mood ada la jugak.
  • yang ni confirm ramai yang sama ngan ekinn. im shopaholic. tak boleh nak hang out, mesti ada je yang melekat. tak kira beg ke, baju ke, seluar ke,pashmina ke. yang pasti mesti ada!
  • kuat makan dan tak suka bersenam. thats why makin harimakin chubby! ^___^

okay. thats fact about me, takda tipu-tipu nie. papung, taksabar nak balik kampung this friday. gila. eksaited bagai nak hentak kepala ni wooo!



Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

0 orang suruh ekinn diet:

Post a Comment

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef