Wednesday, August 3, 2011

Meet the superb girl

Assalamualaikum wbt.


hello hello hello! huwargggghhh. rasa nak cayang-cayang ngan blog ekinn nih. lama dah tak share story ngan korang kan. actually 3 weeks ago, ekinn kan balik sarawak sebab nak praktikal kat hospital serian. suka hati mak nyahhhhh. then semestinya balik kampung dahulu baru la pergi serian. lepas rindu kat kampungggg wuuu T___T lama tau dah tak balik kampung. 

so, before pergi serian haritu, ekinn pergi sibu ngan adik lelaki ekinn. kitorang nak pi tengok harry porter. the best la okay ;) then jumpa ngan blogger-blogger sibu dan facebooker yang superb ! and that day nak meet meera rahman jugak actually,but masa tak mengizinkan. its okay. lain hari ada XD

tak payah tegur apa-apa, i know apa yang korang nak tegur ;)


with eyrah & pzah twisties the superb girl!


love this pic okay :)


mukabulatOOO.


supermodel aww!


terasa muda pulak ekinn bila ngan dorang nih. hihi.perasang!


alololooo. 



tue jer gambar yang ekinn boleh share even gambar beribu lemon. sebab cammy bukan ekinn yang punya! dorang yang punya. hihik. btw, jumpa dorang memang best sesangat, tapi ekinn jek yang malu malu taik kucing. hahhahha. gila tak malu, dorang ramai doh. hehehe. okay, tutup story.

now praktikal kat serian, best jugak sebab dekat ngan pakwe heee ;3 gataiiii nooo. well, before ni long distance sekali sekala berkala-kala short distance tak salah kan kan kan? *muka gedik*

okay lah, ekinn nakblogwalking jap, lama dahtak bw nie. rinduuuu ;)

p/s lepas rindu ngan blog

Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

8 comments:

  1. rindokk sa hati dpt diam s'wak kejap ohh. hehe

    ReplyDelete
  2. tipu2..!! x blk kg pon x update belog jugak kann!! hehehehe

    ReplyDelete
  3. sayra: aokkk. semestinyaaa bah XD

    ReplyDelete
  4. diya lolipop : kat sibu sarawak syg ;)

    ReplyDelete
  5. cb : cb jhat!! hehehee. ye laaaa. ekinn no idea to update la cb!

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef