Tuesday, September 20, 2011

Hang out bersama teman di hujung minggu memang best

Assalamualaikum wbt.


sabtu aritu ekinn hang out pergi KL ngan membe dak umah ekinn, kitorang sempat pergi IKEA dan bergambar kat situ. seriously wa cakap lu, memang best-best semua design kat situ. lebih-lebih lagi design untuk showroom dorang. sempat jugak ekinn take pict kan, peduli hapa aku orang ramai tengok, janji hati aku puas kan kan? hahahaha, btw, nanti bila ekinn dah kerja, nak beli semua barang kat IKEA je lah. bestt gila siot -.-

apa-apa pung ada la sikit gambar-gambar ekinn kat showroom tue, jom tengok.

#toink toink, ni bukan showroom, ni gambar dekat ngan toilet. hwahwa


#ni pung sama, saja ja take pict using that topi, even tak beli -.-


#yang ni kalau amik full kat situ memang  cantik, tapi photographer kata takpayah T_T


#kalau lah dapur rumah ekinn macam ni, gamaknya ekinn makan je la. hihi


#kat dapur jugak, saja ja posing kat sini.


#ni antara feveret design aku, abstrak gittew. class lah!


#kat meja makan, best kan?*terus imagine ngan hubby dan anak-anak makan semeja* huikhuik.


#sembur minyak wangi yang tak ada wangi, hehehe.


okay, cukupla tue gambar-gambar. malu nak ambik gambar banyak sebab ramai gila segala manusia sekalian alam kat situ masa tue, tu yang ada tu, bertebal muka take pict, member ekinn dia tak mao ambik gambar dia, segan katanya -.- *terasa pulak diri ini tak tau malu* huuuh T_T

okay lah, terima kasih sudi baca. jumpa lagi di lain entry bubyee ;)

asyik letak entry bergambar je ekinn akhir-akhir ni kan?

Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

11 comments:

  1. kelas kau mariaa!! ehhehehe... antik la kain langsir kartun2 dia tuh..ehhehe

    ReplyDelete
  2. cb: hahhaha miss u cb! tau tkpe.cntek2 kan?

    ReplyDelete
  3. mek pnah g cya tym g kl dlok.. bergmbar sakan lam ikea ya... knk la kucg xda tmpt cmya ow..:P

    ReplyDelete
  4. usaha tangga kejayaan..mesti dapat suatu ari nanti..MORAL SUPPORT tau

    ReplyDelete
  5. dea : aok, bena padah ktk, mun ada kan best ;)

    ReplyDelete
  6. qaseeh : weee ;3 best org support kiteee, thanks, u too ;')

    ReplyDelete
  7. cantik2 nye barang2 kt ctu...
    tp rasenye awek yg dok snap pic tu lagi comel....

    ReplyDelete
  8. @nur amira : memang best hehe ;)

    @si manis : hehehe thanks syg!

    @Nica : cantek kan?

    @umie : maksehhhh laling.

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef