Tuesday, September 27, 2011

Seronok kegembiraan walaupun hanya makan SISA MAKANAN, kita?

Assalamualaikum wbt.

tadi ekinn memang tak dak buat papa, dari ekinn masuk bilik keluar bilit, log in fb sigout fb last nya ekinn bukak youtube then terjumpa lah video alah ni. serious, kau memang akan nangis tengok video ni, kau tak menangis memang kau tak berhati perut *muka serius*.


kau sanggup tak makan sisa makan dengan ketawa riang macam tu? tak sanggup kan? tetiba pulak rasa selama ni banyak membazir, tak reti bersyukur.

kesian family tu makan dari sisa makanan je, itu pun anak dia suka kemain lagi. kita ni kalau bapak beli makanan sama tiap haripun dah mengamok *terasa hina pulak diri ini*

btw, pengakuan yang tak berapa nak ikhlas, ekinn menangis tengok vid ni T.T. mungkin ada yang dah tengok kan?



Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

1 comment:

  1. astaga. salah video ni. 8 minit tengok video ni, langsung tak ada tengok pasal keluarga tu. hampess tunggu 8 minit. HAHAHA

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef