Thursday, September 15, 2011

Reti ke Ekinn Zhareef mekap sendiri?

Assalamualaikum wbt.

siapa kata reti, belom terai belom tau tau! korang kalau bosan buat apa ja selalu? ekinnmesti bergamba, tak pung online, kalau online pung bosan, semestinya ekinn buat macam-macam, terai baju tu ngan seluar ni lah, harini ekinn terai mekap sendiri dengan tiada bantuan sesiapa disebabkan boring yang melampau.


korang komen ler jadi ke tak mekap ekinn ni haaa, macam jadi ada la jugak, macam tak jadi ada la jugakkk. hehehe. apa pung, cekidauttttt.


#no komen. senyum ja


#rasa retiss ja har-har-har sila bagi penampor seploh kali


#perasan lettew jadi model huahuahua


#tak senonoh langsung ghupo nyer. nampak cincai sungguh.


#senyum ja, tak perlu kata papa


#dia main gigit lidah pulak dahhhh. 


#okay,bosan sungguh pose yang ayu so ni gaya gila pulak


#main tutup mata pulak, aucakkkkk!


#for the last picture, SMILEEE ;')) 


ekinn bukan nya reti sangat pung mekap-mekap ni, setakat tengok orang then ikut jek. hehehe. apapung, natural beauty is the best kan. so, bersyukur lah dengan apa yang ada.

tak ada manusia yang lebih sempurna dari-NYA

Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

6 comments:

  1. gilew cOmey ekin neh...haha...kamu dah adew natural beuaty...sO,pkai ke x...memang cOmey...

    eh,nti tolong mekap ct..xt xreti mekap..haha


    http://khayalan27.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. santek u olls! mekap lar selalu..ehehhehe

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef