Sunday, December 11, 2011

Rumahku Syurgaku .

assalamualaikum wbt.

wehhhhhaaaaaaa. tengok title pon tau dah ekinn sekarang kat kampong halaman kan kan? jelly tak? tak jealous terpulang hang la. yang penting ekinn kat rumah tercinta sekarang. semalam excited gila nak balik satu flight sebaris kerusi ngan member pulak tuh. 

dalam flight ekinn serupa sakai sebab first time kot ada member sekali balik sini. selalu sensorang je, bila sensorang ekinn serupa stupor je. kesian betoi. sepanjang perjalan asyik bising je, confirm ah kena maki ngan orang sebelah menyebelah. 

tapi kan,

yang tak best nye, baru nak rest tapi esok dah kena start turun praktikal. sabo je la. takpe nanti kang ada cuti senang hidup aku. 

okay, i got to go. nak rest lah pepuasssss. arghhh tension sebab sekarang tak reti nak update pepanjang. karang panjang macam karangan macam la korang nak baca huihuik -.-

# sihat itu tanda happy, sihat itu tanda chubby


penat itu mesti, rehat itu wajib


Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

2 comments:

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef