Tuesday, November 22, 2011

Ekinn kat afrika rupanya.

Assalamualaikum wbt.

you all tau tak ekinn sekarang tinggal kat oversea? huihui. ala kat afrika je tak jauh pun. ramai geng-geng sekutu sekata usher, sean kingston kat sini aww best kan? banyak la kau punya best. hua langsung tak best. ingat lagi tak entry ekinn sebelum ni kata pindah hostel. huh rupanya pindah kat kondominium ni. tapi serius tak selamat. 

nak tau sebab apa?

ekinn rasa ekinn bukan berada di malaysia, malah di afrika. atas bawah kiri kanan depan belakang kalau keluar rumah mesti nampak geng negro. hais takut tau tak? serius rasa tak selamat. dah la macam-macam cerita ekinn dengar even tak sampai seminggu pun tinggal kat sini.

ahad aritu ekinn ngan housemate g kedai bawah nak beli makan, malang bau hangit betoi sebab satu lift ngan sorang negro ni. mula la kitorang takut. senyap je. pulak seluar negro tu tak kancin,zip pun bukak sikit. nasib kitorang ada 5 orang. haih tapi takut tetap ada.

hais tetiba pulak lift tersangkut kat tingkat 11, huh gila lama kitorang tekan emergency bell. tak ada yang respon pun. member ada yang dah nak nangis dah. lagi pulak teringat ngan seluar dia tebukak tu. haaa macam-macam yang kitorang fikir. tambah pulak si negro tu bau ketiak kuat sangat, serius kalau lama lagi kitorang stuck confirm ekinn pengsan, bukan sebab tak ada oksigen, tapi sebab oksigen tercemar!

tapi nasib baik negro tu try bukak lift tu. kuat jugak tangan dia, kitorang tersangkut kat antara pintu lift, lepas sorang-sorang kelua, last sekali baru negro tu kelua. serammm wei. nasib baik negro tu tak kacau kitorang. arghh kenapa lah boleh pindah kat tempat macam ni. hais sabo je la.

tapi tapi tapi,

rumah baru ni cantek, dalam bilik siap ada bilik mandi. cewaah. ada swimming pool pulak kat tingkat 3. yang tak best nya keselamatan tak terjamin sangat. apapun, mintak-mintak tak ada jadi papa lepas ni. amin. yang tak boleh blah nye, rumah sebelah pun negro yang tinggal. huh. gila nak mampus. ekinn kat malaysia ke ni?

thanks for reading. got to go ^_^


Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

9 comments:

  1. HAHA msia bnyak sgt negro, al maklum lah , 1 malaysia katekan :)

    ReplyDelete
  2. tau takpe, ramai sangat lepas tu menyemak je kat msia ni kan?

    ReplyDelete
  3. hahaha. sebab tu mlysia semakin panas.
    haba byk sgt. hehe

    ReplyDelete
  4. kalo sy lak rasanye mcm kat bangla aje..sbb ramai betol bangsa tu kat area selayang!!! huhhh

    ReplyDelete
  5. mmg takut woo lau keliling negro.. seram!

    ReplyDelete
  6. HUDAJMAL : tau takpeeee ;') senyum kambenggg.

    alien : erm terpakse la tinggal situu ;'(

    deqla : hahhaha. yeke??? mesti WANGI kan kan? hehehek.

    niez : kat tower 9. tauk ka?

    e'in : tau takpeeeeee serammmmm.

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef