Tuesday, November 23, 2010

KAWAN .

semua orang ada kawan kan ? nak cari kawan anywhere, anytime pun boleh.
dalam facebook lagi senang, add accept intro then kawan lah kan ?
its easy macam easy reload jak :) haha.

TAPI nak cari kawan yang betol-betol kawan memang la susah .
huhhh~ depend on my own experience , susah i nak caya KAWAN sekarang ni.
kawan gelak tawa memang ramai, yang nak paham kita memang la TADAK ! hahaha

dulu kan, i penah caya kat sorang kawan neh, semua i story kat dia, tadak hide papa pon .
i anggap dia bagai kakak tue. tapenah i anggap kawan macam tu tau ! dia pun baik la konon nya .
i pun baik kat dia. sayang kat dia neh. biasa la, BARU MERASA jumpa kawan rapat kata kan.
tup-tup-tup, KAWAN RAPAT jadi KAWAN PALAT. memamg PALAT betol lah kawan camtu .
tue first time. sakit hati mengalahkan sakit PUTUS CINTA tau. HAHAHAHA:D
after that i pun susah la nak caya KAWAN neh.

SUSAH betol la nak cari KAWAN YANG BETOL-BETOL KAWAN NEH .
but now im happy, takpelu la carik kawan rapat, kawan biasa pun cukop la.
hubby i cakap jangan cepat caya kat org. jangan baik sangat kt org .
betol tue b . i caya sama lu. HAHAHAHA;DDD i caya kat u sorang jek . I LOVE YOU .

okay. STORY TUTUP.




WHO I WANT TO MEET ?





her name is NORAINI NORDIN. kalau tak silap lah.
i call her SYS NINIE .
kenal dari friendster dulu dah.
dia baik kat i . lepas tu tak denga cita bila berubah ke facebook.
bila dh jumpa balik, rapat balik.
nak sangat-3 meet sys NINIE neh taw.
hope can meet you sys.

p/s sorry sys curik pic sys kat fb. HAHA.





ni pulak NUR TASHA ANNE.
i call her anne je.
kenal pun dari friendster dulu dah.
aritu nak meet dia time i g kuching, tapi i tuka hp, so tadapat nak kontek.
nak sangat meet dia neh.

p/s sorry jugak bb curik pic fb :)

sekian for entri arinik.
.
.
.
.
LOTS of LOVE, Ekinn Zhareef.
Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

2 comments:

  1. weeee. gamba sis aihh. ekekek. sik hal. mun lil mok save gamba sis pun sik pa. d halalkan. hehehe. insyaALLAH da rezeki da jodoh kita kan jumpa. besar nei la swk tok. hehehehe.

    ReplyDelete
  2. suk nya lok. hehe. yeshhh. da lesen tok dh. aok. bena ta drik. kelak2 meet juak :) hehehe

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef