Friday, November 26, 2010

WHAT I WANT IN MY LIFE ?

assalamualaikum wbt .

aritu aku tengok cita omputeh, p aku takingat la cita pa. dalam cita tue cakap, if kita nak bjaya, kita TARGET wat kita nak dalam life kita. so, tadak la hidup kita sia-sia. pendek kata, angan-angan la.
tapi, kita boleh jadikan angan-angan jadi kenyataan ! aku senaraikan what i want in my life kat sini . check it out !

WHAT I WANT IN LIFE ?




1 )  aku nak jadi princess. haha. mengada nya. tp, best pa jd princess. suma nak di mintak, suma dapat kan !
      tapi, pa yg aku nak nie confirm takdapat punya. hahahaha .

                                        


2 )  aku nak umah banglo yang besa. complete suma kat umah. siap ngan tangga yang bebelit tue. wow~ kalo
      aku dapat umah tue, BANGGA parent aku ! hahaha. INSYALLAH kalo aku bejaya nanti, aku nak beli
      umah banglo !

 


3 )  aku nak jadi bisnesswoman yang berjaya ! ni la yang aku nak jadik sangat-sangat ! kalo boleh aku nak
      bukak boutique aku sendiri .design baju aku wat sendiri. seronok kalo tengok orang pakai baju yang kita 
      design kan kan? ngan aku nak bukak cafe yang lengkap ngan internet n aiskrim buatan aku sendiri ! mesti   
      best kan ! kalo orang puji, lagi besttt ! I WANT THIS IN MY LIFE MORE ! 


  
weewww ~ kalo ni boutique aku kan best !


kalo tok cafe aku nanti, aku nak wat dekorasi yg lagi elegan ngan 
modern. haha. i wish this :)

4 )  aku nak kawen ngan orang yang aku cinta. of course la HIM ! MY MR . BRIGHTSIDE .


i want to be part in your life. want to share our life together syg >.<
I LOVE YOU .


5 )  yang ni confirm aku takdapt nak miliki dalam hidup aku. aku harap aku boleh baca isi hati orang. so, baru la aku tau sapa betol-betol yang ikhlas ngan aku. yang betol-betol kawan aku. this is impossible kan? tapi takpe. lumrah alam . kalo boleh baca hati orang pun payah gak >.< asyik kecik ati je kot nanti. haha .



6 )  aku nak belikan mak ku sebuah kereta VIOS . aku selalu denga mak aku cakap " kan best kalo aku ada kereta VIOS ?" insyallah ma, nanti if ekin da bejaya ekin belikan tok mama kay ?





aku nak berjaya dalam hidup aku. semua orang taknak gagal dalam hidup kan?
aku nak balas balik budi parent aku kat aku .
INSYALLAH aku dapat apa yang aku nak dalam hidup aku. aminn.
anda pula bagaimana ? 

Thanks for reading .
sekian for entry today .
.
.
.
.
Lots of love. Ekinn Zhareef .





Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

2 comments:

  1. mun jd princess cukup utk dpt smua ya kali..hehe

    ReplyDelete
  2. aok o. haha. p jd princess ya plg IMPOSSIBLE . haha.

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef