Tuesday, December 14, 2010

Happy Birthday FAREEZ ZHAREEF .



Assalamualaikum wbt .

Semalam bithday boifie aku ngan aku sedeh sangat-sangat sebab takde dengan dia masa birthday dia.
but nevermind, aritu masa dia gi kl, aku sempat bagi kad birthday .  tapi aku suroh dia bukak kad tue masa birthday dia. wee `. semalam masa birthday dia aku wish lambat seminit . tapi takpe, yang penting aku the first person yang wish kat dia okay ? dia bukak kad tue depan aku . kitorang skype ler . tue gunanya skype,tau tak ? teheee =.= 



happy birthday orang tua . teheee >.<
SWEET TWENTY BOY .
im always be with you hubby . 
i need u to complete mine :)
I LOVE YOU




HEY, ORG TUA !



you know what ? u are the bestiest hubby i ever had and i dont want u let me go. 
I LOVE YOU ! you hear that ? thanks because always be with me even im in troubling >.<
thanks because for love me okay? i know im not the "perfect person" for you, but im the one who can love u everyday, everysecond of my life .

I LOVE YOU, ORANG TUA :) LOVE SANGAT-SANGAT .

kenapa orang tua ? sebab b dah masok 20 , tua lah tue ! hehehe >.<
.
.
.
.
lots of love, Ekinn Zhareef.


Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

1 comment:

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef