Friday, December 31, 2010

HELLO 2011 ! HAPPY NEW YEAR BLOGGER SEMUA .

Assalamualaikum wbt .


Hello hello hell-oh ! Happy new year everyone . ceh ceh ceh. semangat aku nie nak sambut tahun baru .
yer laaa, umur semakin meningkat & semakin dewasa & masa aku untuk berubah .


azam tahun baru aku ? aku dah wat entry dah pasal azam aku tue dalam entry aku yang lepas-lepas. if korang rajin korang korek lah entry aku dahulu kala. hahahaha. *macam la korang rajin nak korek kan? korek hidung maybe kot korang rajin. haha - joking yer. 





and sekali lagi aku nak wish, HAPPY NEW YEAR BLOGGER SEKALIAN !




OKAY, story tutup .





sekarang ni kat fb orang banyak maen number.
nie lil aku buat status pasal aku. 
aku mintak number then dia pun wat la.
i ♥ lil .
*kelak mun dah sis balit cnun kta jalan lagik :]




nie pulak wawa . kenal dia dari fs .
thanks sebab buat jugak status untuk sis . my lil also ♥ 
aku jugak yang mintak nom tue. hehehe.



dua-dua aku mintak nombor yang ada 3 & 9 kan ? sebab aku suka dua nombor tue. best ngan kiud jer nombor tue. *nombor pun kiud jugak yer kinn ? lantak haku la. hahaha. setat dah aku melalut. hahaha.


okay lah. tue jer entry aku yer.

thanks for reading .

lots of love, Ekinn Zhareef .

Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

8 comments:

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef