Wednesday, December 29, 2010

THANK YOU ALLAH .

Assalamualaikum wbt .

alhamdulillah, berkat doa kita ngan kecekalan paemain kita, MALAYSIA MENANG.




THANK YOU ALLAH . nie membuktikan negara kita tak main cara kotor kan kan?
tahniah footballer kita sebab membanggakan negara kita yang tercinta ! I LOVE U MALAYSIA !
CONGRATS SAFEE sebab menjaringkan gol untuk negara kita >.<
aku bangga dengan pemain malaysia sebab fitnah-fitnah sebelum nie tak menganggu konsentrasi mereka.


okaylah, thanks for reading. sekali lagi, MALAYSIAN WON !

*aku tuka lagu blog aku THANK YOU ALLAH BY MAHER ZAIN . bersyukur kepada ALLAH SWT.

lots of love, Ekinn Zhareef .
Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

5 comments:

  1. salam..

    sayalah yang membuat ulsan tu..khas buat orang2 yg tak sempat menonton bola malam tadi

    ReplyDelete
  2. Ekin :i love malaysia ........... MMmmuuuahhhh .. ha3 ..=)

    ReplyDelete
  3. salam...

    akhirnya malaysia juak nak juara pertama kali. ya hadiah untuk prnutup tahun 2010 tok..

    ReplyDelete
  4. aok. bena2, first time. suma nya gara2, k.rajagopal nak? bagik semangatn cdak.

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef