Sunday, January 2, 2011

AT PENANG ALREADY . ALHAMDULILLAH .

Assalamualaikum wbt .


fuhhhhh. penat gilerr aku sekarang nie. alhamdulillah aku selamat sampai kat penang nie . weeee~
apa aku buat kat penang ? *macam la korang tanye . aku praktikal kat sini la. kat Tanjung Medical Centre. tau tak? tak tau lantak korang lah. hahahaaha *jahat betoi aku nie. dari pagi tadi perjalanan akhirnya sampai jugak kat penang. rasa macam nak patah jer pinggang aku dok lama-lama . haha.



aku baru jer habis kemas-kemas barang , makan & then online . online adalah satu kewajipan bagi aku . eleh, korang pun sama jer kan kan? takyah tipu laa. hahaha. esok dah start practikal, harap-harap okay. sebulan aku kat penang nie. then balik kl lagi. actually, aku penah praktikal kat situ sem 2 dulu. okay lah :]



doakan aku leh wat praktikal aku dengan sebaik mungkin kay? mintak-mintak dapat cross banyak. hehe . cross tue apa? takyah la korang nak tau. hehehe *baik takyah gitau . hahaha.



mak aku cakap raya nanti baru boleh balik sarawak. "mak, if ekinn nak balik chinese new year boleh tak? "
mintak-mintak boleh laa. boleh la mak.



dah dah ekinn, penat aku baca entry ko yang merapu nie. kesian aku. hahahaha. okay lah kawang-kawang, tue jer entry aku kali nie yer :]


thanks for reading, lots of love, Ekinn Zhareef

Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

0 orang suruh ekinn diet:

Post a Comment

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef