Saturday, December 18, 2010

TAK PUAS HATI .

Assalamualaikum wbt .



ish . takpuas hati langsung aku ! eee. kat kampung kesayangan aku wat festival pulak ! napa masa aku kat kampung tanak korang wat ah ? *manas bak kata orang sarawak. hahaha . please lah. i miss my bintangor village . i miss when ada festival or something yang membuat satu kampung berkumpul ngan bergembira .


lambang BINTANGOR .
if korang nampak nie, korang kat bintangor la tue .


geram aku tau tak ? dulu masa aku jadi penduduk setia ( takde kua berhijrah kemana-mana la ) kenapa korang tanak wat function hah ? kecil hati aku . hahahaha . tapi takpe lah , memang dah nasib aku kan. mana tau taun depan ada kan ? *emo . 

i admit BINTANGOR taklah sebandar mana pun, taklah sebesar manapun , but, kat situ aku membesar ngan tempat aku bermain. wasehhh . bak kata orang kan " hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri, lebih baik kat negeri sendiri " . kan kan ? 

minggu akan datang nie minggu last aku kelas then aku cuti seminggu . then aku g praktikal . aku nak praktikal kat sarawak lah ! please lah ! management sini suka wat keja last minute, lepas tue bagitau takde tempat praktikal kat sarawak. sarawak tue besa, ngan banyak hospital, takkan takde satu tempat pun untuk kitorang kot ? SUMPAH aku rindukan sarawak . penat lah aku tinggal kat sini . dok umah tak wat papa . kenapa tak jalan-jalan ? if aku nie anak datok ke menteri sarawak ke, confirm aku jalan tiap-tiap minggu . banyak duit nak jalan-jalan. 

wahhhhh. emo pulak dahhh . okay lah . aku nak wat assignment yang melambak okay ? 
thanks for reading .

lot of love, Ekinn Zhareef 

Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

0 orang suruh ekinn diet:

Post a Comment

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef