Wednesday, January 12, 2011

The 25 Random Habit About Ekinn Zhareef .

Tag received from Princess Momoy . Thanks & let start !

"Once you have been tagged,you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated.

baca tue ? so ekinn suppose buat la kan kan ? hehehe. nevermind sementara ekinn tadak idea nak buat entry jugak arinie . hehe *kantoiii. hahahaha. 


Ekinn kena buat 25 thing bout ekinn . Pa jer ek?  Fuhhh =='

  1. firstly, ekinn SARAWAKIAN BLOGGER & im proud with it . hello !
  2. ekinn cepat tacing kekadang
  3. sometime paranoid & sensitive .
  4. nak jadi bisneswoman oneday even skang tengah study nursing . weeeee. amin
  5. if tengah marah jangan tegur ekinn, tak pasal-pasal orang yang tegur tue pulak yang kena
  6. suka sangat n barney, domo, pocoyo & elmo
  7. ada pakwe yang baik nama FAREEZ ZHAREEF . so im taken lah yer *tue pun nak gitau ek ? ofcourse la.
  8. masa tadika pernah bakar rumah orang sebab syok sangat tengok api makin besar !
  9. suka shopping if pegi mall, sebab tue tak suka pegi bab nanti duit habis
  10. suka sangat makan sotong *terutama sotong goreng kentucky
  11. suka masakan ayah sebab dia chef
  12. suka makan umai *makanan sarawak . yummy !
  13. i love music *asalkan yang best di denga
  14. jadi blogger dah 3 bulan . newbie rupanya hahahha
  15. if ekinn jumpa jek ngan adik ekinn, mesti mengumpat jer keja, if tak pun gadoh saja tak henti-henti
  16. ekinn reti buat burger tau
  17. suka tengok cerita hantu even penakut
  18. suka makan aiskrim & pandai buat aiskrim macam aiskrim walls tue hehehe
  19. suka masak sometimes'
  20. tak mudah percaya kat orang sekarang nie
  21. baik kadang-kadang tapi lurus bendul jugak *orang cakap ler
  22. peramah dengan orang yang ekinn rasa dia okay
  23. tak suka merasa "SAKIT" sapa yang suka kan kan?
  24. suka online sejak form 1 lagi
  25. dulu main internet mula dengan MIRC, and then friendster, myspace, tagged, & then FB & now BLOG la. *tergolong dalam kaki online laaa >.< hehehe.

okay siap ! pecah kepala den miker 25 things nie ! 

ekinn nak tag 25 orang lagi ek termasuk yang tag ekinn tadi. ekinn tag 5 orang je k? 5 X 5 kan 25. sorang kira nya 5 la tue . >.<




Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

5 comments:

  1. erk...kena tag semula...okeh bebeh...
    thx
    oh.. ekinn orang sarawak?
    so momoy cakap sarawak laa...pi tak pandai sangat
    time bmiak dulok ktk bakar rumah org?
    wahhh...noty ilak eyh
    haha...

    Sebab Mengapa HARIMAU MALAYA Tidak Boleh Ditukar Kepada HARIMAU MALAYSIA !!


    "KATAK PURU boleh dimakan?

    ReplyDelete
  2. nt la ekinn tag balik kehhh. haha,
    eh eh. camner momoy leh ckap srwak ni?

    haah, masa tue n membe men api, tgk ada api tmbh la mcm2 brg lg skali api mbesar, pkcik mmber ekinn tgk & dia pggl mak mmber, nsb bek x tbkar sume au, ckit je laa. hhehe

    ReplyDelete
  3. ouch, dakcomel da wat lar tag nie.
    xpe2, nti kalu de masa, try wat plak er.
    tanx dear sbb sudi tag. :DD

    ReplyDelete
  4. thankss dear tag pelangi =)
    pelangi dah pernah jawab tag nie ^__^

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef