Thursday, January 13, 2011

Bila ayat tak betul & spelling salah ....

Assalamualaikum wbt .

tak payah baca panjang-panjang, tengok & gelak jer ! hehehehe

semua sumber ne aku dapat dari google .


sejak bila rebonding tuka jadik "rebonting"? hahahaha



"menyebrang" tue satu hal, lagi satu hal, aku tak paham la ayat nie. hahaha



nasib baik tertuka berut jer, kalau "beruk"? camane ? hahahha



you all boleh fotostart sini okay? hahaha



sot? stop? nak stop ke taknak ? hahahaha



left ke right side tu hah 
kalau bagi aku arrow tue kanan kan kan ?



kecil boleh besar tak boleh, ayat apa nie ???
hahahhaha.


lagi lah kalau signboard yang salah spelling, naiya tau ! SO, berhati-hatilah k? *apa aku cakap nie? hahahaha.
k lah. chow shin chow !



Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

18 comments:

  1. haha! adeh, siot jerk!
    tp lawak douh, menarik perhatian pe. XD

    ReplyDelete
  2. tau tkpe. agak2 la kan kan? spttnya dabel cek lahh hahahah

    ReplyDelete
  3. memang susahla hidup de signboard camtu... garu kepala aje gamatnya...

    ReplyDelete
  4. haah tau tkpe, agak2 org buat signboard tue kenamasuk sekolah balik la gamak nye ye. hehe

    ReplyDelete
  5. haha, bhasa kuno tu kak..;) layann je, lawakk sntai petang2 ni bc ayt2 pelikk.. haha. tak lg baca ayt mandremm semua tuu, sumpah lawak!:D

    ReplyDelete
  6. mana dapat ni..biasa yang salah eja ni memang fail bm/bi...

    ReplyDelete
  7. hahahaha...stop tu mmg tak patut! hehehe

    ReplyDelete
  8. blue2 otak kmk tga gmbr last ya eh

    ReplyDelete
  9. @VIVIAN hahhahha. aok eh, tp kmk blur eh baca hahhaha

    ReplyDelete
  10. SENGET JE org2 yg buat iklan tu semua.. hee^^
    biasalah, manusia biasa.. semuanya lemah :)

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef