Tuesday, January 4, 2011

Bantal busyuk LIYANA JASMAY ?

Assalamualaikum wbt .


bantal busyuk liyana jasmay? mana mana? takde pun ? hahaha. memang takda pun. just cak cakap pasal bantal busyuk  jek. haha. *mesti korang menyampah kan n aku? hahaha. nak wat camna kan. touching pulak dah. haha.






kebanyakan budak-budak pompuan yang banyak ada bantal busyuk kan kan? jangan tipu la. membe aku semua ada kot. kenapa perlu nya ada bantal busyuk nie ek? aku pun taktau. tapi aku pun ada,hahhahahha.  yang aku tau, bantal busyuk boleh buat aku senang nak tido weeee~ rasanya reason sama je kan bagi yang ada bantal busyuk tue. lebih-lebih lagi bantal busyuk kan ada bau kita sendiri. tapi orang lain tak sanggup nak bau. kita je la yang sanggup . hahahhaha. aek liur peluh semua ada kan kan? hahhaaewwwww.  pengotorrrrr. takpa la tue, kita punya bukan orang punya. heheheee.



tapi kan kan, aku pun nak tau jugak korang ada reason lain tak kenapa kita kena ada bantal busyuk?



tapi kan kan, aku nampak sekarang laki-laki pun ada bantal busyuk tau . kuangkuangkuang. ngaku okay? hahaha. but tak semua lah kan. haha. 



aku nak letak gamba bantal busyuk aku sebenarnya, tapi tak payah lah. kang korang nak termuntah nengok muka bantal aku yang kiud miut tue kang. hahahhaha .




sapa ada bantal busyuk angkat tangan sat ! *mentang-mentang kat penang. hahahha.
share-share la pasal bantak busyuk korang. kenapa korang kena ada bantal busyuk untuk tido?
aku nak carik jawapan yang best-best dari blogger-blogger nie haaa :)


okay lah. dah la tue kinn.
aku nak pi tido . esok nak turun praktikal dah .



 thanks for reading, lots of love, Ekinn Zhareef



Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

4 comments:

  1. cik ekinn pun mesti ada bantal busyuk kan kan kan .ngaku cepat ! hihi

    ReplyDelete
  2. adaaaa . gadget plg pntinggg hahaha.

    ReplyDelete
  3. bantal busuk itu penting! sebab itu la yang kita peluk tiap2 malam. nak peluk orang, siapa pulak kan. baik bantal. wee~

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef