Sunday, January 23, 2011

Gegirl ♥

Assalamualaikum wbt 


dorang nie aku anggap adek gegirl aku . weeee. sebab aku taken adek gegirl . dorang nie baik ngan aku.
i love both of them ♥



cantek tak ? her name is Dayana Amalina.
dah lama dah kenal. satu kampung pulak tue. 
pernah ikot boria sekali n dia . lawak kot masa tue. *our secret.hahaha
she's nice & she's taken. opps !
you alls can follow her blog,Dena Cleopatra





yang nie pulak Liyana Asmie.
masa aku ada masalah dia ada untuk aku
& bila dia ada masalah, aku akan tolong setakat yang aku mampu.
but tak pernah jumpa dia la . kenal dari fb jer >.<
stylo kan dia even berhijab ? yeyeahhh !
blog dia ? Yana Shaishai





yang nie Atikah .
kenal dia dr fb jugak & never meet her. I wish*
otak yang geliga, baik hati & cepat tacingggg. hehehe >.< jangan mare
follow her blog also okay ? D'cuteyqa




thats all for today
kepala nie asik pikeq nak balik kampung saja.
hehehehe. minggu depan. seminggu pun berbaloi gak kan nak spend masa ngan family n member !



Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

2 comments:

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef