Saturday, January 22, 2011

Kenapa is Why .

Assalamualaikum wbt .


kenapa post title ekinn camtue ek?

kenapa ? why ? *kenak? *melayu sarawak




takda papa lah. takda story aku nak share kat korang la. lagi satu, aku pun jarang sangat BW sekarang nie.

sorry la yer tak singgah kat blog korang. semenjak dua menjak nie mood aku tak rajin sangat.

mood membaca je . hahaha. baca blog orang laa :D hehehe.

asik tutorial jer aku buat. bukan apa, orang req, aku buat la kan? sharing is caring raite ?



okay lah. dah takda papa lagi aku nak cakap & korang pun mesti cakap menyesal baca entry nie. hahaha.

bawak bersabar yer. hehehe. 



Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

2 comments:

  1. tak menyesal pun singgah kat blog akak. boleh tutor buat icon comel:)

    ReplyDelete
  2. hehe. bgs2. hehe. tutor icon comel yg mne satu?

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef