Tuesday, February 1, 2011

Bila dah takda keja

Assalamualaikum wbt

tadi bosan giler taktau nak buat apa, then ekinn buat something. hahaha. my artwork yang tak jadik ! btw, Im happy because when i put that artwork kat fb, ada jugak org like . Thanks yaww !


*click for enlarge
nie first aku buat. hahaha. takda la art mana pon. hahaha
saja-saja. takda kaki kot dua orang tue. hahaha 
then yg laki tue rambut satu-satu macam dawai
yang girl tue pulak rambut macam orang gila. hahahha.





*click for enlarge
*yang nie second, wahwah. takda kemajuan langsung ! hahaha

skrip dalam tue bahasa sarawak yer tp ekinn translate kan okay
lelaki : apa pakai baju sama nie?
perempuan : awak tue yang ekot saya
*matahari : gatal la dorang nie
hahahahha.




macam best jer aku rasa buat kartun macam nie, seronok ! bila tengok sendiri, aku gelak sendiri taw ! hahaha

sekarang nie aku jarang blogwalking, sorry lah yer. bukan aku taknak balas kunjungan korang, tapi line tenet slow gila tutttttt. sebab tue lah aku malas nak bw . bila line dah cepat macam jet nanti aku cepat-cepat balas kunjungan korang okay ? yang dah follow aku tapi aku tak sempat follow tue, nanti aku akan follow okay ?


p/s tak lama lagi birthday aku ! tak sabar nyeee !


Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

7 comments:

  1. wahaha..kawaaiiii lah!


    nanti dapat adiah besday byk2,kongsi2 naa... ahha

    ReplyDelete
  2. nanti internet dah laju g bw blog akak yek...cantik gak gambar lidi tu..bahasa sarawak tu yang best tu,,,

    ReplyDelete
  3. Salam new blogger

    nice blog...hehehe

    jom singgah blog saya

    http://zubir5588.blogspot.com
    \segala komen dan cadangan adalah amat dialu-alukan...tq

    ReplyDelete
  4. nub: thanks !
    acan ketot:thanks!
    ummi:okay :)
    zubir:thanks !

    ReplyDelete
  5. kiut! ya nang rajin la... hehe...

    psstttt.... bila bday tek? =P

    ReplyDelete
  6. maksehhh. bfday ? hahaa. minggu depan :)

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef