Thursday, February 3, 2011

Tranformasi bekas Mister potato !

Assalamualaikum wbt.

baca dengan tenang & rileks mungkin apa yang ingin disampaikan akan mengganggu emosi anda *ARAHAN TIDAK SAH, tak ikut pun tak apa. - merapu lah ko ekinn

okay lahhh. ingat kereta dalam tranformers je ke yang boleh tuka-tuka? aku nak buat tabung duit syiling but malas nak kelua duit nak beli tabung. hehe . so aku recycle kan lah bekas mister potato & tranformers kan jadi tabung duit. hahaha. kata nak menabung, save bajet la kan ? tak kan nak beli tabung 5 - 6 ringgit tapi isi tabung nya tak ada tak guna jugak kan kan ? haha, but terpulang lah kann, hehe. lagi pun if guna bekas nie senang nak kira duit kat dalam tue tak payah nak dok jolok-jolok duit . haha.

klikkan image untuk pemandangan yang lebih mengancam

BEFORE - siap ada tanda harga lagi kat penutup tueeee >.<



AFTER - simple je pon, just aku balut je body dia tue. hehehe. supaya nampak lebih cantik.
tranformasi jugak nama nya kan kan ?





*buat muka sedih pulak dahhh
eh eh, ni gambar apa pulak ? hehehek. saja jer letak nak membajet jadi model jap. hahaha
perasanggg je aku nie. hentak kepala sat !! hahahha.


p/s malam nie nak tengok cj7 lah


Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

4 comments:

  1. hahaha..
    kite same..
    acan gne bekas magi cup 2 ntok duet syiling..
    pas2 gne yg tgi ney ntok duet kertas..
    he3...

    ReplyDelete
  2. acan, ye ke ? haha . btol tue. blh jimat duit kan kan?

    ReplyDelete
  3. den beharap mister patato akan mengeluarkan bekas cm yang telah ditransform tu, baru la memikat.hehe

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef