Tuesday, March 1, 2011

Anda bosan di rumah ? Teringin menjadi model ?

Assalamualaikum wbt

eikkk. nak jadi model ? nak nak nak ! jadi model dalam rumah sendiri sudah lahhh . pangggggg T_____T kan dah kena tampar. 

tapi tak salah kan ? kita agensi modelling, kita ambik gambar, kita yang jadi model. kan best tu? tak perlu studio. jimat duit. hahaha, macam aku . ( perasang sungguh ) sebenarnya tak ada apa-apa pun. aku nie jenis hujung minggu malas nak keluar, apatah lagi kalau pokai. okay, aku bold kan pokai. hahaha. selain dari melayan blog dan menjadi silent reader blog orang ( oppsss, aku baca blog korang walaupun aku tak komen, kontroversi-kontroversi pun aku tau jugak, tapi malas nak amek kesah selagi tak ada kaitan ngan aku ) aku suka bergambar bila seru dah sampai . seruan bergambar la. hehehe. bila dah tak ada kerja apa lagi yang boleh dibuat kan kan ?



ekinn tak lah secantik fatin liyana , tapi ayu lah sikit .hahaha   nak kena pelempang budak ni T____T



nie berpura-pura tak tengok kamera la konon nya. motif ? lu pikir la sendiri ^____^



macam hantu dah aku tengok gambar aku ni. spooky je bila aku dah edit.
cepat lariiiiiiiiiiii



bajet kiut ke? tak kiut pun kau tu ekinn. 
tak kiut pun, muka suci ada tue. hahahaha ^______^


main tutup mata pulak dah. 
mata panda aku terserlah kat situ okay. hehehhe,



gambar tue semua sebenarnya dah lama, tak ada la lama sangat. cuma malas nak upload je. kan dah jadi model tue ? hehhehe. okay, tue jer lah entry ekinn kali nie yek.


p/s bulan 5 balik sarawak. yeahoooooo !


Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

10 comments:

  1. kmk suka gmba yg ke duak aher. bibir main. hehehe. balik srwk area nie?

    ReplyDelete
  2. hahhaha. aok eh. bibir main. area sarikei. bintangor. hehe

    ReplyDelete
  3. bha. xjaoh na jak kta. ehhehe. dlok kmk ingin nk beshopping kat bintangor. insyaALLAH temu lak mok. hehehe. (: jung jung. *jeng jeng. (:

    ReplyDelete
  4. kmk org sessang. ada saudara kat bintangor. (:

    ReplyDelete
  5. comel laa cik ekin ni :) nway , dh follow ur blog :) jmput2 laa singgah belog kite jugak lau sudi :)
    thnks ^_^

    ReplyDelete
  6. memo. oo. tauk kmk. pernah kmk pegi sekali kat sia. sapa sedara ktk lah? yerrr alu jejak ksehh haha.


    sharifahzakiah: u lagi comel. hehek. okay. nak terjah blog awak ni . hehehe.


    azie : thank yaw !

    ReplyDelete
  7. ehee. same la kite tak amek hirau pon aslkan takde kaitan gn kite, haha

    ReplyDelete
  8. ezan. betol3. tp bca jugak.mana tau kena tempias tp malas nk amek kesah ^____^

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef