Tuesday, March 1, 2011

Niat nak bantu newbie. Jom join contest dia !

Assalamualaikum wbt. 

tadi ada seorang newbie follow ekinn & mintak tolong invite blogger-blogger diluar sana join contest yang dia buat. 



dia tak letak apa-apa syarat pun untuk join contest dia.
korang just kena bergambar posing yang menarik & link kan kat entry tu je la. 
tapi, tak salah kan korang join & follow sekali blog dia.
kalau korang rajin, korang tag la member blogger korang ^___^
kita kena support sesama blogger kan ? tak kira blogger baru ataupun lama .

okay tiba masanya korang bergambar posing maut ataupun godek laptop or pc korang carik gambar terbaik korang tue sekarang ! hahahaha. ( memaksa nampak, - tak paksa punggggg )

p/s ekinn dah follow dah blog dia ^____^


Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

0 orang suruh ekinn diet:

Post a Comment

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef