Friday, March 18, 2011

Selamat tinggal dunia blog

Assalamualaikum wbt 

ekinn dah tak mao berblog lagi dah. tak mao tak mao ! tak mao tak berbloggg. wuuu. tapi terpaksa.  FINAL EXAM IS COMING SOON . waoooo liaoooo ! kena study smart neh kan. lepas nie jarang la update ( sejak akhir-akhir ni ayat ni jek yang kuar ) hahahaha. tapi update jugakkk. alaa. esok last ekinn online okay ? lepas nie nak tumpu perhatian ngan study pulak. arinie last day praktikal. dah habis dah punggg. huhhhh. lega betul rasanyaaa. untuk CONTEST yang ekinn wat tu ekinn akan curik masa la umum pemenang. no worries k

haaa, sekarang ekinn nak promote blog adik ekinn pulak. bukan adik angkat, adik bawa, adik bangun ke hapa. tapi adik kandung ekinn.

ni la muka tak hengsem adik kandung ekinn. haha
sesiapa yang berkenan boleh lah rojer dia. single tu. hahaha. ( jangan marah yer RAFFIE )
dia dah lama ada blog, tapi nak update nya, bertaun nak tunggu. hahaha.
kalau korang rajin, follow la adik tak bertuah ekinn nie ^___^
dah dah. cukup lah pasal dia. nanti kembang bontot dia baca entry ni karang. bwahahahha ( evil laugh )



meh tengok gambar ekinn pulak. okay okay, lagi sekali ekinn ingatkan sediakan plastik untuk korang muntah selepas tengok gambar-gambar ekinn. hahahha, apa-apa pungg zasssssssss.

i see you ^____*



i love DOMO . hehehe . rindu pulak ngan blog domo ekinn yang dulu .



taknak tengok korang dah. merajukkkk. pujuk cepatttt ! sila bagi penampor terhebat T___T



drama lebih. hahaha. buat-buat tak tau pulakkk. well ^____^ *ntah hapa-hapa jek.


okay, tu jerlah . selamat tinggal blog kesayangan kuuuu. nanti dah berhabuk  ekinn datang update lagiiii. ^_^

p/s jumpa lagi di lain entry yek ! mintak-mintak boleh buat final exam nanti!



Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

13 comments:

  1. ke 3 aher mek suka. bb ada DOMO di situ. eehehe. do d best final exam. okeyy??

    ReplyDelete
  2. ke 3 aher ni da domo la syggg. hehe. aok. chaiyok ! haha

    ReplyDelete
  3. adaaa. yang ktk tulis i love DOMO yaa. :)

    ReplyDelete
  4. cb : thank u sis ! ^__^

    im miss :) : thanks ye syggg ^___^

    memo : ooo. maksehhh. yerrr ^___^ ktk poli cney ba. dr dolok tyk :(

    ReplyDelete
  5. kmk bukan poli denk. kmk kolej ICATS. hehe. kat tabuan cya. ehe.

    ReplyDelete
  6. ooo. yaka? time cuti gawai ktk cney ? ada dkuch ka?

    ReplyDelete
  7. x. kmk sdg LI knek. kat SMK BM, Saratok. uhu. ktk tek?? lupak ingt kmk. hehe.

    ReplyDelete
  8. erkk xkan baru nak spm terus dah xmo berblog.. masih jauh lagi perjalananye tu dik oi.. jauh jauh dan jauh lagi.. ipta dan lain2 ... byk lagi masa... just take a moment to take it a rest.. rest from online world.. ok ? hehe. anyway gudluck for the spm ! :) www.cuhax.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. domo super cute !
    good luck dear :)

    ReplyDelete

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef