Tuesday, March 8, 2011

CONTEST : Jom Cover Mulut!

Assalamualaikum wbt.

fuhhh. baru online tengok dah kena tag oleh cik memo. hehhehe.

klik banner untuk ke blog beliau


Syarat-syarat untuk join contest ni:
1) Perlu menjadi follower dalam blog ni. Senang beritahu siapa pemenangnya nanti kan?
2) Wajib letakkan gambar di atas ni dan link ke entri ni. Senang untuk nak check peserta yang join contest ni...
3) Upload 1 gambar anda, atau gambar anda dan kawan2, atau gambar gf/bf anda (sesiapa pun tak kisah). Asalkan kreatif. Nak edit pun boleh, tapi asalkan gambar tu semuanya cover mulut. Baru adil kan? Jangan letak gambar omputih sudah.
4) Tag 2 orang kawan anda dan pastikan mereka tahu juga tentang contest ni. Kalau nak lebih pun tak pe. Lebih meriah contest ni^^
5) Sudah siap! Tinggalkan link anda ke ruangan comment entri ini.Mudah kan?

okay, gambar yang ekinn pertaruhkan. jeng jeng jengggg.


menang tak menang itu lain hal. ^___^ janji dah ada gambar. siap ada tulis lagi contest apa kat situ haaa. ( bukan bodek tau ! ) hahahaha.

okay, ekinn nak tag.

nurzalikha
dyg khairunnisa

okay, tugas ekinn sudah selesai. sekarang yang kena tag pulak kena bertugas yerrr.hehehe.




Dah baca komen, malas komen, like kan ^__^

8 comments:

Komen lah kat sini :)

 
Paparan terbaik di Google Chrome. Template by Ekinn Zhareef